Yavru Kartal Fatsa'da puan avında!

Yavru Kartal Fatsa'da puan avında!
 Muhabir
Ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta sahasında alan 1922 Konyaspor, yarın deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

TFF 3.Lig 3.grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, 14.hafta karşılaşmasında yarın deplasmanda Fatsa Belediyespor ile karşılaşacak. Fatsa İlçe Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14’te başlayacak. Maçı İzmir bölgesi hakemi Berk Sipahi yönetecek. Sipahi’nin yardımcılıklarını Tansu Doğan Yılmaz ve Ediz Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Aykut Çetinkaya olacak.

Akhisarspor ile fark 3

1922 Konyaspor, ligdeki ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta evinde Sivas Dört Eylül’ü 2-0 mağlup ederek almıştı. Kaan Mert ve Tuğrul Başkan’ın golleriyle ligdeki ilk 3 puanına ulaşan Yavru Kartal Akhisarspor ile olan puan farkını 3’e indirmeyi başardı. Yeşil-beyazlılar aldığı galibiyetin ardından zorlu Ordu deplasmanından da puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Deplasmanda ilk golleri arıyoruz

Bu sezon deplasmanda çıktığı 6 karşılaşmada 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar 2 puan toplamayı başardı. Rakip fileleri deplasmanda henüz havalandıramayan 1922 Konyaspor kalesinde ise 5 gol gördü. Temsilcimiz deplasmandaki ilk gollerini ve ilk üç puanını arıyor.

Fatsa 8 maçtır kaybetmiyor

Ordu temsilcisi Fatsa Belediyespor ise bu sezon çıktığı 12 karşılaşmada 5 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Ligde mağlup edilmesi zor takımlardan olan Karadeniz ekibi son 8 karşılaşmada mağlup olmadı. Bu sezon yalnızca Karaköprü ve Bornova’ya mağlup olan Fatsa, evinde 3 galibiyet almayı başardı. 11 puanla 7.basamakta bulunan Fatsa, paly-off’u potasında yer almayı hedefliyor. Karadeniz ekibinde Muhammed Öztürk ve Hakan Aydın 4’er golle dikkat çekiyor.