Yavru Kartal Edirne’yi ağırlayacak

Yavru Kartal Edirne’yi ağırlayacak
Son iki maçında 2 mağlubiyet alan 1922 Konyaspor, yarın evinde Edirnespor’u konuk edecek. Yavru Kartal maçı kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta iki maçlık galibiyet serisi yakalayan ancak sırasıyla Nevşehir Belediyespor’a ve Belediye Derincespor’a kaybederek yeniden düşüşe geçen yeşil-beyazlılar 15.hafta maçında yarın evinde Edirnespor’u ağırlayacak. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılşamayı Balıkesir bölgesi hakemi Talha Öztürk yönetecek. Karşılaşmanın yardımcı hakemleri Alp Osman Karaosmanoğlu ve Ömer Yasin Gezer olacak. Marmara temsilcinin mağlup ederek 16 olan puanını 19’a yükseltmek isteyen Yavru Kartal hem ateş hattından uzaklaşmak hem de play-off basamaklarına yaklaşmak istiyor.

İç sahada 7 puan

Bu sezon iç saha ve deplasmanda 7’şer maça çıkan 1922 Konyaspor deplasmanda daha iyi performans gösterdi. İç sahada çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar deplasmanda çıktığı 7 karşılaşmada ise 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 9 puan topladı. Yavru Kartal bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor, Çatalcaspor ve Elazığspor karşılaşmalarından üç puan çıkartmasını bilmişti.

Son 3 maç

Yeşil-beyazlılar 15.hafta maçında evinde Edirnespor’u ağırlayacak. 16.haftada yine evinde Şile Yıldız ile karşılaşacak olan Yavru Kartal ilk yarının son maçında Hacettepe 1945 deplasmana gidecek ve ligin ilk yarısını tamamlayacak.

Edirnespor moralli gelecek

Konyaspor’un rakibi CriptoSwaps Edirnespor ise grupta son sırada bulunan Eskişehirspor ile birlikte en az puan toplayan takım. 17.basmakta yer alan Marmara temsilcisi 14 maçta 11 mağlubiyet ve 3 galibiyet ile 9 puan topladı. Aldığı 3 galibiyeti de deplasmanlardan elde eden Edirnespor son oynadığı Amasyaspor maçını 1-0 kazanmıştı. Marmara temsilcisi bu maçı kazanarak 7 maçlık mağlubiyet hasretine son vermişti.

Mali kriz büyüyor

Derince Belediyespor maçı sonrasında çarşamba günü Saraçoğlu Tesislerindeki idmana çıkmayan yeşil-beyazlı futbolcular, yönetime tepkilerini gösterdi. Konyaspor yönetiminin isteğiyle noter tespiti yapılırken, futbolcular Perşembe ve Cuma günkü idmanda yer aldı. Futbolcuların devre arasına kadar oynanacak 3 maç sonunda taahhütlerin yerine getirilmemesi durumunda Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurarak serbest kalacağı öğrenildi.