Yavru Kartal çıkış arıyor

Yavru Kartal çıkış arıyor
Son iki maçında 2 mağlubiyet alan 1922 Konyaspor Pazar günü evinde oynayacağı Edirnespor maçıyla beraber yeniden kazanarak kötü gidişe dur demek istiyor.

TFF 3.Lig 1.Grup’ta iki maçlık galibiyet serisi yakalayan ancak hafta içi fikstüründe evinde Nevşehir Belediyespor’a ve hafta sonu deplasmanda oynadığı karşılaşmada Belediye Derincespor’a kaybederek yeniden düşüşe geçen yeşil-beyazlılar 15.hafta maçında evinde Edirnespor’u ağırlayacak. Marmara temsilcinin mağlup ederek 16 olan puanını 19’a yükseltmek isteyen Yavru Kartal hem ateş hattından uzaklaşmak hem de play-off basamaklarına yaklaşmak istiyor. 1922 Konyaspor, karşılaşmanın hazırlıklarını Saraçoğlu Tesisleri’nde sürdürüyor.

İç sahada 7 puan

Bu sezon iç saha ve deplasmanda 7’şer maça çıkan 1922 Konyaspor deplasmanda daha iyi performans gösterdi. İç sahada çıktığı 7 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar deplasmanda çıktığı 7 karşılaşmada ise 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 9 puan topladı. Yavru Kartal bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor, Çatalcaspor ve Elazığspor karşılaşmalarından üç puan çıkartmasını bilmişti.

Edirnespor moralli gelecek

Konyaspor’un rakibi CriptoSwaps Edirnespor ise grupta son sırada bulunan Eskişehirspor ile birlikte en az puan toplayan takım. 17.basmakta yer alan Marmara temsilcisi 14 maçta 11 mağlubiyet ve 3 galibiyet ile 9 puan topladı. Aldığı 3 galibiyeti de deplasmanlardan elde eden Edirnespor son oynadığı Amasyaspor maçını 1-0 kazanmıştı. Marmara temsilcisi bu maçı kazanarak 7 maçlık mağlubiyet hasretine son vermişti.