Uche ve Pavicic’ten Palut’a mesaj

Uche ve Pavicic’ten Palut’a mesaj
Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı forvet Uche İkpeazu ve orta saha Domagoy Pavicic, Bosna Hersek’te oynana özel maçta attıkları gollerle Palut’un gözüne girmeyi başardı.

Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı forvet Uche İkpeazu ve orta saha Domagoy Pavicic, Bosna Hersek’te oynana özel maçta attıkları gollerle Palut’un gözüne girmeyi başardı.

Uche ben buradayım dedi

Arabam.com Konyaspor’un sezon başında Middlesbrough takımında kadrosuna attığı Ugandalı forvet Uche İkpeazu, Salı günü oynanan Zeljeznicar karşılşmasına ilk 11’de başlmaış ve golünü de atmıştı. Maçta oldukça iyi performans gösteren İkpeazu, Teknik Direktör İlhan Palut’a ben buradayım mesajını verdi. Bu sezon Konyaspor formasıyla ligde 9 maça çıkan Uche İkepazu genelde karşılaşmaların son dakikalarında oyuna girdi. Kasımpaşa maçında Guilherme’ye asist yapan oyuncu Trabzonspor maçında oyuna sonradan girmiş ve maçın son dakikalarında kırmızı kart görerek oyunda atılmıştı. İkpeazu Antalya’da oynanacak hazırlık maçlarında da iyi performans göstererek kupa ve ligde ilk 11’de formayı almak istiyor.

Pavicic formayı istiyor

Rijeka ile sözleşmesi bittikten sonra sezon başında Konyaspor’un yolunu tutan Domagoy Pavicic bu ilk 14 haftada Teknik Direktör İlhan Palut’un gözüne girememişti. Bu sezon Konyaspor formasıyla 3 Avrupa ve yalnızca 3 lig maçına çıkabilen Pavicic gol veya asist katkısı yapamadı. Zeljeznicar karşılaşmasına ilk 11’de başlayan Pavicic iyi bir performans gösterdi ve golünü attı. Bir şutunda ise çizgiyi geçen top hakem tarafından gol olarak kabul görmedi. Sahada oldukça istekli olan Pavicic, Teknik Direktör İlhan Palut’a hazırım mesajını verdi. Süper Lig’de oynanan İstanbulspor maçına ilk 11’de başlayan Hırvat oyuncu 66 dakika sahada kalmış ve takıma 1 penaltı kazandırmıştı. İstanbulspor maçını dışında 5 maçta da oyuna sonradan dahil olan Pavicic toplam Konyaspor formasıyla 152 dakika forma giydi. 28 yaşındaki futbolcu Konyaspor ile son maçına 7.haftada oynanan Galatasaray maçında çıkmıştı.

Kupada şans gelecek

Arabam.com Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası’na bu yıl 5. Eleme Turu’nda dahil olacak. 5. Eleme Tur eleme maçında Dünya Kupası dönüşü evinde Bodrumspor’u ağırlayacak olan Konyaspor’da Teknik Direktör İlhan Palut, Süper Lig’de şans vermediği oyunculara bu maçta şans vermesi verecek. Palut’tan forma bekleyen Domagoy Pavicic ve Uche İkpeazu’nun bu karşılaşmaya ilk 11’de başlaması bekleniyor. Pavicic ve Uche’nin kupada göstereceği performansa göre ligdeki maçlarda rotasyonun içine dahil olacak.

Palut: Pavicic’i silmedik

Arabam.com Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Pavicic’i kadroya almaması konusunda şu açıklamayı yapmıştı; "Oynattığım, oyuna aldığım, almadığım oyuncular tamamen benim maç planım ve değerlendirmelerim noktasında şekilleniyor. Pavicic’in herhangi bir sakatlığı yok. Gerçekten çok iyi çalışıyor ve çok da profesyonel. Şuan iki haftadır da bir şekilde kadro planı çerçevesinde dönüşünü yapamadım. O çalışmaya, bizde değerlendirmeye devam edeceğiz. Sildiğimiz bir oyuncu değil. İki haftadır başka oyuncuları tercih ettim” ifadelerini kullanmıştı. HALİL YILMAZER