Süpersiniz Çocuklar

Süpersiniz Çocuklar
TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor, 11.haftada evinde ağırladığı Belediye Kütahyaspor’u 2-0 mağlup ederek iki haftalık mağlubiyet serisine son verdi ve puanını 13’e yükseltti.

TFF 3.Lig 1. Grupta mücadele eden 1922 Konyaspor, 11.haftada evinde ağırladığı Belediye Kütahyaspor’u 2-0 mağlup ederek iki haftalık mağlubiyet serisine son verdi ve puanını 13’e yükseltti.

TFF 3.Lig 1. Grupta iyi bir mücadele sergileyen 1922 Konyaspor ligin 11.haftasında evinde Belediye Kütahyaspor’u ağırladı. İlk yarısı 0-0 biten karşılaşmanın ikinci yarısında oldukça iyi bir oyun sergileyen Yavru Kartal 73’te Cihat Aktaş ve 83’te Mehmet Söğüt’ün attığı gollerle 2-0 mağlup etmeyi başardı. Lig’de iki maç sonra galip gelen 1922 Konyaspor ligdeki 4.mağlubiyetini aldı ve puanını 13’e yükseltti. Haftayı 13.sırada tamamlayan yeşil-beyazlılar 12.hafta maçında Elazığspor ile karşı karşıya gelecek.

Mehmet’ten 3.gol

Konyaspor’un sezon başında kadrosuna kattığı Seyit Mehmet Söğüt form yakalamaya başladı. İlk 4 haftada skor üretemeyen genç golcü 5.hafta maçında Yomraspor maçında galibiyet golünü kaydetmişti. 9.haftada oynanan 52 Orduspor FK maçında da skor üretmeyi başarmıştı. Kütahyaspor maçında da iyi bir oyun sergileyen 24 yaşındaki oyuncu maçtaki ikinci holü ayarak takımını rahatlattı.

Evdeki 2.galibiyet

1922 Konyaspor bu sezonki evinde oynadığı maçlardaki 2.galibiyetini elde etti. Sezonun ilk maçında Karaköprü ile 0-0 berabere kalmıştı. 3.haftada Karşıkaya’ya 3-1 mağlup olmuştu. Evindeki ilk galibiyetini Yomraspor maçında alan yeşil-beyazlılar sonrasında oynadığı Ağrı 1970 Sor maçını 2-0, 52 Orduspor FK maçını da 3-1 kaybetmişti. evinde Belediye Kütahyaspor’u 2-0 mağlup ederek bu sezonki ikinci iç saha galibiyetini elde etti. Yavru Kartal deplasmanda Eskişehirspor’u 3-0 ve Çaltacaspor’u 2-1 mağlup etmeyi başarmıştı.

Haklı bir galibiyet aldık

1922 Konyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Çankaya maçın ardından açıklamalarda bulundu. Reaksiyon gösterdikleri için mutlu olduklarını ifade eden Çankaya; “Son oynadığımız 2 maçta mağlup olmuştuk. Geçtiğimiz hafta Yeni Mersin İY karşısında mağlup olmuştuk ama mağlubiyeti asla hak etmemiştik. Kütahyaspor’da bu ligde şampiyon olmak için kurulmuş rekabetçi takımlarından biri. Hafta içi yaptığımız toplantılarda onları çok iyi analiz etmiştik. Sahada yapmamız gerekenlerin farkındaydık. Kazanmayı hak ettik. Her geçen gün daha da gelişip üzerine kocayacağız. Oyuncularımın gösterdiği reaksiyondan memnunum. Puanımızı 13 yaptık. Daha da fazla olabilirdi elbette. Kazandığımız için mutluyuz. 12.haftada oynayacağımız Elazığspor maçının hazırlıklarına Salı günü başlayacağız” açıklamalarını yaptı. HALİL YILMAZER