Özgökçen: Kıymetini bilelim

Özgökçen: Kıymetini bilelim
AYOS Group ile Konyaspor Basketbol arasında hem isim hem de forma sırt sponsorluğu anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi.

AYOS Group ile Konyaspor Basketbol arasında hem isim hem de forma sırt sponsorluğu anlaşmasının imza töreni gerçekleştirildi. Törende konuşan Konyaspor Kulüp Başkanı Av. Fatih Özgökçen, Anadolu takımları arasında hem futbol hem de basketbol branşında Süper Lig’de oynayan tek takımın Konyaspor olduğunu ifade etti.

“Hem futbol, hem basketbolda üst seviyedeyiz”

Konyaspor’u futbol, basketbol ve amatör branşlarla birlikte çatı olarak düşündüklerini ifade eden Başkan Fatih Özgökçen; “Konyaspor’un her alanda ileri gitmesi için çalışmalarımız devam ediyor. Futbol kulübümüzle yapılan sponsorlukları geçtiğimiz günlerde tamamladık. Spor kulübü olarak hem basketbol hem futbolda en üst ligde oynayan 4 takımdan biriyiz. Hem futbol hem de basketbol branşlarımız Süper Lig’de mücadele ediyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş dışında basketbolda en üst ligde oynayan başka bir kulüp yok. Bu açıdan bunun kıymetini bilmemiz gerekiyor” dedi.

“Temel düsturumuz mücadele”

Spor camiasını yapılan ve yapılacak olan sponsorluk sözleşmeliyle ayakta durabileceğini hiçbir zaman unutmamalı diyen Özgökçen; “Destek olduğumuz zaman başarıda o denli kendiliğinden geliyor. Futbolda iyi bir başlangıç yapmıştık. Şu an itibariyle futbol takımımız averajla da olsa 3.sırada yer alıyor. Bu noktada da basketbol takımımızın sezona iyi başlaması bizim için son derece motive kaynağı olacaktır. Pazartesi günü Beşiktaş’ı deplasmanda yenerek lige galibiyetle başladık. Hocamızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Basketbolda bu başarılar devam ettikçe Konyaspor, Konya’ya yakışır, spor şehrine yakışır bir şehir olarak en üst kulvarda mücadele etmeye devam edecektir. Bizim temel düsturumuz, temel prensibimiz mücadele etmek, mücadele etmek, mücadele etmek. Bunu yaptığımız takdirde de başarılı olacağımıza inanıyorum” açıklamalarını yaptı.

Anlaşma 1 yıllık

Futbolu, basketboldan hiçbir zaman ayırt etmediklerini yineleyen Özgökçen; “AYOS firmasıyla yaptığımız sponsorluk anlaşmasıyla hem isim hem de formamızın sırt sponsoru şekilde 1 yıllık sponsorluk anlaşması imzaladık. Osman Bey’e takımımıza ve kulübümüze destek olduğu için teşekkür ediyorum. Kulübümüze şimdiye kadar sponsor olmuş tüm firmalarımıza, öncü kuruluşlara teşekkür ediyorum. AYOS firmamıza teşekkür ediyorum. Basketbol bizim futboldan hiçbir zaman ayırt etmedik” dedi.

Eksiksiz bir salon bizleri bekliyor

Taraftarları cumartesi günü oynanacak maça davet eden Başkan Özgökçen; “Bir basketbol aşığının, basketbol takımımıza sponsor olması, her kulübe, her hocaya ve her oyuncuya nasip olmaz. Bunun kıymetini iyi bilmeliyiz. İkinci haftada TOFAŞ’ı ağırlayacağız. Geçen sezonki atmosferi hatırlamamız gerekiyor. İnanıyorum ki basketbol seyircisi salonu dolduracaktır. Selçuklu Belediyemiz ile iş birliği ile bazı düzenlemeler yapıldı. Eksiksiz bir salon bizi bekliyor. Biz de iyi, bir oyun e güzel bir atmosferle 2’de 2 yapmak istiyoruz. Herkesi maça davet ediyorum. Umarım cumartesi günü saat 15.30’a göre tüm şehir programını ona göre yapar. Aynı gün saat 17.00’de futbol takımımızın Antalyaspor maçı var. Bunu söylemek çok güzel. İnanıyorum ki Konya şehri hem futbol hem de basketbolda hak ettiği yere bu destekler sayesinde çok kısa sürede gelecektir” şeklinde konuştu.

Burada olmaktan kıvanç duyuyoruz

AYOS Group Yönetim Kurulu Başkanvekili Osman Şirin ise Konyaspor ile birliktelik yakaladıkları için çok mutlu olduklarını ifade etti. Şirin; “Ben Konyalıyım. Konya’da büyüyen, Konya’ya gönül vermiş bir Konyalıyım. Konya’mızın her şeyini gönülden seviyorum. Bunun arasında başarılı Konyaspor’umuzda vardır. Memleketimize gönül vermek tek başına yeterli olamadığından ailemiz memleket takımına destek verme kararı alarak bu birlikteliği oluşturduk. Memleket takımımıza destek verirken şehrimizde yeni yatırımlar yapma kararı aldık. AYOS Holding olarak İstanbul’da faaliyet göstermekteyiz. Bundan ayrı olarak Muğla ve Antalya’da da yatırımlarımız var. 3 şehirde yatırım yaparken neden kendi şehrimizde de neden yatırım yapmıyoruz diyerek kendimizi sorguladık. Konya’ya yakışır 2 proje başlatma kararı aldık. Yıl içinde bu yatırımların tanıtımlarını yapacağız. Memleket takımımızı gönülden seviyoruz. Burada olmaktan kıvanç duyuyoruz. Bu imza ailemiz için kıymetli bir imzadır. Konya, başarılı olsa da başarısız olsa da her daim arkasındayız. Özellikle basketbol takımı. Engin hocamı yakından takip ediyorum. Takımı aldı, çok güzel yerlere taşıdı. Takımın içerde, dışarda her maçına gideceğim. Yensek de yenilsek de formadaki son tere kadar sizlerle beraber olmak istiyorum. Bu bir aşk, bu bir sevgi. Spor bizim sadece ticari bir iş değil” dedi. HALİL YILMAZER