Ömer Korkmaz adaylığını açıkladı: Konyaspor'u ayağa kaldıracağız!

Ömer Korkmaz adaylığını açıkladı: Konyaspor'u ayağa kaldıracağız!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor camiasının tanınmış simalarından olan iş insanı Ömer Korkmaz, Konyaspor başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Korkmaz, adaylık konuşmasında; "Konyaspor'u yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

Konyaspor camiasının tanınmış simalarından olan iş insanı Ömer Korkmaz, Konyaspor başkanlığı için adaylığını resmen açıkladı. Korkmaz, adaylık konuşmasında; "Konyaspor'u yeniden ayağa kaldıracağız" dedi.

Konyaspor’a kızabiliriz ama küsemeyiz

Ömer Korkmaz konuşmasının ilk bölümünde; "Ağustos ayında yapılan Genel Kurul’da yönetime giren 7-8 arkadaşımız ile birlikte yeni yüzler, yeni dostlar ve yeni abiler yanımıza kazandırdık. Bu saatten sonra Konyaspor için yapılması gereken ne varsa canla başla mücadele edip ekip oluşturmaya çalışıyoruz. Gerçekten temel amacımız öncelikle Konyaspor’u bu mevcut durumdan çıkartmak. Ateşten Gömlek diye tabir edilen bir süreç var. Biz her ne kadar o şekilde görmesek de mücadelemiz bu yönde devam edecek. Herkesin dualarına, desteğine ihtiyacımız var. Son dönemde en çok duyduğumuz mevzu küskünlük ve dargınlıklar. Taraftarın, Konyalıların takımdan bir şekilde uzaklaştığı, aslında nedenlerini tam olarak bilmediğimiz ama böyle bir atmosfer var. Yönetimlere, pandemiye kadar bağladığımız süreçler oldu. Bende tribünlerden gelen bir kişiyim. Bazı mevzular var bunların hepsini anlayarak, düzenleyerek he birlikte yola çıkacağız. Konyaspor’a kızabiliriz ama küsemeyiz aslında" dedi.

Destek bekliyoruz

Hep birlikte Konyaspor’u yeniden ayağa kaldıracağız diyen Korkmaz; "Camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Basını, taraftarı ve camiasıyla hep birlikte destek olacağımız bir dönemdeyiz. Süreç zor olduğu için Konyaspor’a yönetim kurulu oluşturmak bizim adımıza çok zor. Sadece yönetici ararken bizim yanımızda dursun diyerek bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışmıyoruz. Gerçekten birlikte ve beraber güçlü bir yönetim oluşturmak için abiler, dostlar seçip öncelikle birbirimize sırtımızı dönebileceğimiz bir ekip olmayı hedefliyoruz. Ekonomik sorunlarımız var. Ülkemizde de var, Konyaspor’un da en çok konuşulan meselesi bu. Bu dönemde taşın altına eline sokacak olan her arkadaşımız, her abimiz bizim için çok değerli. Sadece yönetim kurulu olarak değil, şehrin tüm sanayisinden, ticaretinden taraftarından kimin gücü neye yetiyorsa o desteği bekliyoruz. Basınımızın kaleminde de bu desteği bekliyoruz. Eleştirilerde elbette olacak, her şeye açığız zaten. Belki hep iyi şeyler yapamayacağız ama hatalarımız olacaktır, bu dönemde bazı yapıcı, tüm şehirden destekleyici maddi manevi her şeye ihtiyacımız var. Genel Kurul’da adayız. Herkesin desteğini bekliyoruz. Konyaspor için herkes bir şeyler vazgeçiyor, bu insanlar" ifadelerini kullandı.

İşi bilen iş adamlarımızdan destek alacağız

Mali durumuz ortada diyen Korkmaz; "Rakamları burada telaffuz etmek istemiyoruz. Para elbette önemli ama paradan daha değerli olan şeyler var dostluklar ve abilikler gibi. Konyaspor yönetim kurullarının daha çok çalışmasıyla sürecin düzelebileceğini düşünüyoruz. Dışardan sponsorluklar, reklamlar olacak ama harcamaları daha belli bir seviyeye getirmek adına tecrübeli, bu işi bilen iş adamlarımızdan destek alarak bu süreci yürüteceğiz." açıklamalarını yaptı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi