Konyaspor'un yeni başkanı ve yönetimi belli oldu

Konyaspor'un yeni başkanı ve yönetimi belli oldu
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor'da yeni başkan ve yönetim kurulu belli oldu.

Tümosan Konyaspor'da Olağanüstü Genel Kurul bugün gerçekleşti. Başkan Fatih Özgökçen'in görevi bırakmasının ardından Ömer Korkmaz Başkan olarak seçildi.

423 delege katıldı

Gerçekleşen Genel Kurula Kulübün eski başkanları, Konyaspor Delegeleri, Konya ASKF Başkanı Remzi Ay, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Cumhuriyet Halk Partisi Konya Milletvekili Barış Bektaş, AK Parti Konya Milletvekilleri Latif Selvi ve Ahmet Hakan Özer katıldı. Genel Kurul'da Divan Heyeti Başkanlığını Kulübün eski Başkanlarından Fatih Yılmaz yaptı. Genel Kurula 423 delege katıldı.

Mali ve idari tablo kabul edildi!

Konyaspor’da 1 Ağustos 2023 tarihinde göreve gelen Fatih Özgökçen ve yönetimi aradan geçen 4 aylık süre zarfından yeniden hem mali hem de idari açıdan oy çokluğu ile ibra edildi.

Tek liste olarak girdi

Daha önce hem Ömer Korkmaz hem de Bekir Akdemir başkan adaylıklarını açıklamıştı. Başkan Adayı Bekir Akdemir'in 58 kişilik listesinde yalnızca 3 kişi Konyaspor delegesiydi. Konyaspor delegesi olmayan 55 isim mevcut durumdaydı. Tüzük gereği 58 kişilik listede yer alan herkesin delege olması gerekiyor. Divan Kurulu, Bekir Akdemir'in listesini kabul etmedi. Ömer Korkmaz tek aday olarak seçimden salonda delegelerin oy çokluğunu alarak seçimi kazandı.

İŞTE ÖMER KORKMAZ’IN YÖNETİM KURULU

ADEM BULUT

AYŞE ATSAN

AHMET AYAN

OSMAN BAHAROĞLU

MUSTAFA BAŞODA

HALİL BÖLÜKBAŞI

ERKUT ÇAĞLAR ÇELİK

ÖNDER ÇINAR

OKTAY DALKIRAN

MUSTAFA DAMKACI

YUNUS DEREBAĞ

MUSTAFA DUTAR

MEHMET ERYILMAZ

MEHMET ALİ GÖRGÜLÜ

MAHMUT GÜZEL

HALİL İBRAHİM İNCER

NURİ KAYMAK

YUSUF KÜÇÜKBAKIRCI

OSMAN ÖZTÜRK

HAMDİ PARMAK

ALPER SUNGUR

ALİ TINKIR

Ömer Korkmaz: Bu bir bayrak yarışı

Bugün buraya gelerek destek veren herkese teşekkür ediyorum diyerek sözlerine başlayan Ömer Korkmaz; “Genel Kurulumuz sonrası şahsıma verilen Konyaspor başkanlığı için her biriniz için ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geride bırakacağımız bu günün kulübümüze, şehrimize ve camiamıza hayırlar getirmesini diliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır. Bayrağı devraldığımız Fatih Özgökçen başkanımızdan birlikte çalıştığımız yönetici arkadaşlarımıza yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Bekir Bey ve İsmail abimize yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyorum. Konyaspor zor bir dönemden geçiyor. 100 yılı aşkın süredir var olan kulübümüz, belli dönemlerde bugün yaşadığımız süreçlere tanıklık etti. Camia olarak yaşadığımız her zorluk, aslında bizlere iyi bir tecrübe oldu. Camia olarak yeniden birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bir dönemi yaşıyoruz. Herkesi kucaklayan bir anlayışla zorlukları aşacağımızı düşünüyoruz” açıklamalarını yaptı.

Ömer Korkmaz: Gövdemizi taşın altına koymaya hazırız

Yeni yönetim kurulu olarak ilk amacımız Konyaspor’u bugün yaşadığı zor süreçten çıkartmaktır diyen Ömer Korkmaz; “Gayretimiz ve çalışmalarımız gece gündüz demeden bu minvalde sürecektir. Çözeceğimiz her bir sorunda birlikte hareket edeceğiz. Taraftarımız, basınımız ve tüm Konya camiası bit bütün olarak yeniden özlenen günlere döneceğimize inanıyorum. Sorunları bertaraf etme noktasında Konyaspor Yönetim Kurulunun yalnız kalmayacağını ve şehrimizin her kesiminden maddi ve manevi gerekli desteği göreceğime inanıyorum. Konyaspor’umuzu hep birlikte ayağa kaldıracağız. Yeni yönetim Kurulumuzla yola çıktığımız her bir arkadaşımız, zorlu ve meşakkatli bir yola çıktığının bilincindedir. Biz bu yola baş koyduk, gövdemizi taşın altında koymaya hazırız. Birbirimize sırtımızı yaslayabileceğimiz bir ekip oluşturduğumuzu düşünüyorum. Ekonomik ve sosyal sorunların baş gösterdiği bu ortamda kulübümüz için elini taşın altına koyan herkes bizim için çok değerlidir. Birlikte hareket etmenin bilinci ile Konyaspor’un başarısı için ter dökeceğiz. Bu süreçte camiamızdan gelecek olan her türlü yapıcı eleştiriye de açık olduğumuz belirtmek istiyorum. Bu yola çıkarken, bana desteklerini esirgemeyen başta eşim ve çocuklarım, babam ve bütün ailem, iş ortaklarım, çalışma arkadaşlarıma, yanımda olan herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi