Konyaspor'un Slovenya kampı bugün başlıyor

Konyaspor'un Slovenya kampı bugün başlıyor
 Muhabir
Tümosan Konyaspor’un 2024-2025 sezonu hazırlıkları kapsamında yapacağı üçüncü etap kamp çalışmalarını bugün başlıyor.

2024-2025 Sezonunu Konya’da Kayacık Tesisleri’nde açan Konyaspor, burada 6 gün çalıştıktan sonra Kayseri’de bulunan Kayseri Yüksek İrtifa Kamp Merkezi’ne gitmişti.

Yeşil-beyazlılar burada 12 günlük çalışmasını Cuma sabahı tamamlamış ve 2 günlük izne ayrılmıştı. Temsilcimiz, Kayseri’de fiziksel açıdan hazırlandı ve adeta güç depolaması yaptı.

Yeşil-beyazlılar 1 tane de hazırlık maçı ile kampı noktaladı. Konyaspor, bugün İstanbul’da toplanacak ve Slovenya’nın Gora bölgesindeki kamp yerine gidecek. Burada da 12 gün çalışacak olan Konyaspor ardından Türkiye'ye dönüş yapacak.

4 hazırlık maçı oynayacak

Konyaspor’un 22 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasında Slovenya’nın GORA Bölgesinde yapacağı kampta hazırlık maçlarında karşılaşacağı rakipleri netleşti. Yeşil-beyazlılar kampın üçüncü gününde 24 Temmuz çarşamba günüHNK Gorica ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 19’da start alacak.

Temsilcimiz ikinci hazırlık maçını ise kampın yedinci günü oynayacak. 28 Temmuz pazar günü saat 17’de İtalyan ekibi Udinese ile kozlarını paylaşacak.

Yeşil-beyazlılar üçüncü hazırlık maçında ise 30 Nisan Salı günü Slovenya ekibi NK Brinje ile karşılaşacak bu karşılaşma da saat 18’de başlayacak.

Konyaspor’un kampta yapacağı dördüncü hazırlık maçı ise henüz netleşmedi. Konyaspor, 1 Ağustos Perşembe veya 2 Ağustos Cuma günü bir hazırlık maçı daha oynayıp Konya’ya dönmeyi planlıyor.