Konyaspor'un konuğu Balıkesir!

Konyaspor'un konuğu Balıkesir!
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, 10. hafta maçında bugün evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde 10. hafta heyecanı yaşanıyor. Konyaspor Basketbol, bugün evinde Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, bugün öğleden sonra yapacağı son taktik idmanın ardından çalışmalarını tamamlayacak. Ligde 3 maçlık galibiyet serisi geçtiğimiz hafta Ankara’da sona eren Dev Kartallar, 6. sırada yer alıyor. Geride kalan süreçte 5 galibiyet ve 4 yenilgi alan Emrah Benli’nin ekibi, play-off hattında kalmak adına taraftarının önünde oynayacağı maça mutlak galibiyet parolası ile çıkacak.

Balıkesir 5’te 5 peşinde

Koç Fahri Güler yönetimindeki Balıkesir Büyükşehir Belediyespor ise sezona kötü başladıktan sonra müthiş bir form yakaladı ve 5 galibiyete ulaştı. Sigortam.net ve Çayırova gibi yüksek bütçeli takımları mağlup etme başarısı gösteren konuk takım, Konya’da 5’te 5 yapmaya çalışacak. Özellikle yabancı oyuncularından iyi katkı alan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da Gökhan Akkoyun, Alihan Deniz Genç ve Umar Atın gibi skor potansiyeli yüksek yerli oyuncular da bulunuyor.

Maç 15.45’te

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak zorlu maç bugün saat 15.45’te başlayacak. Karşılaşmada Ozan Çakar, Furkan Keseratar ve R.Sezer Baran hakem üçlüsü düdük çalacak. Maç TBF TV’nin YouTube adresinden canlı olarak yayımlanacak. İki takım, son olarak 2021-2022 sezonunda karşı karşıya gelmişti. Dev Kartallar, evindeki mücadeleyi 79-72 kazanırken, Balıkesir’deki maçtan 109-102 mağlup ayrılmıştı. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak:Konya'nın Sesi