Konyaspor'un İstanbul programı netleşti!

Konyaspor'un İstanbul programı netleşti!
 Muhabir
8 günde 3 kez İstanbul deplasmanına çıkacak olan Tümosan Konyaspor'da program netleşti.

8 günde 3 kez İstanbul deplasmanına çıkacak olan Tümosan Konyaspor'da program netleşti.

Konyaspor, 6 Ocak cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Konya’da sürdürecek ve aynı gün uçakla İstanbul’a gidecek. Galatasaray maçının ardından İstanbul’da konaklamaya devam edecek olan yeşil-beyazlılar 10 Ocak’ta oynayacağı Fenerbahçe maçına kadar orada kalacak. Anadolu Kartalı Fenerbahçe maçının ardından Konya’ya dönecek. 13 Ocak cumartesi günü yeniden İstanbul’a gidecek olan temsilcimiz 14 Ocak’ta oynayacağı zorlu maçın ardından yeniden Konya’ya dönecek.

İstanbul'da antrenman yapabileceği saha bulmakta zorlanan ve kurduğu temaslardan olumlu geri dönüşler alamayan yeşil-beyazlılar bu şekilde bir yol izledi.

Yarın izin bitiyor

Tümosan Konyaspor’da takıma 4 günlük devre arası izni verilmişti. Yeşil-beyazlılarda takıma verilen izin yarın son bulacak. Kayacık Tesislerinde Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde toplanacak olan yeşil-beyazlıları 2024 yılının ilk antrenmanını gerçekleştirecek. Yapacağı antrenmanla birlikte 7 Ocak’ta deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarına devam edecek olan Anadolu Kartalı çalışmalarını sürdürecek.