Konyaspor'un galibiyet hasreti dinmek bilmiyor!

Konyaspor'un galibiyet hasreti dinmek bilmiyor!
 Muhabir
Süper Lig’de çıktığı son 8 maçta galibiyet elde edemeyen Konyaspor 6 mağlubiyet ve 2 beraberlik aldı. Yeşil-beyazlılar ligde son kazandığında tarihler 2 Eylül’ü gösteriyordu.

Trendyol Süper Lig’de oldukça kötü zamanlar geçiren Tümosan Konyaspor, bir türlü istediği galibiyeti elde edemedi. Pendikspor mağlubiyeti sonrası Stanojevic ile yollarını ayıran ve takımın başına Hakan Keleş’i getiren yeşil-beyazlılar kötü gidişe dur diyemedi. Çıktığı son 8 lig karşılaşmasında 6 mağlubiyet elde eden Anadolu Kartalı 2 beraberlik aldı. Konyaspor, ligdeki son galibiyetini 2 Eylül’de deplasmanda oynadığı Başakşehir karşısında aldı.

8 maçtır galibiyet yok

Son 8 maçlık süreçte evinde ve deplasmanda 4’er maça çıkan yeşil-beyazlılar deplasmanda MKE Ankaragücü ve evinde Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Onun dışında evinde oynadığı Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Pendikspor deplasmanda oynadığı Hatayspor, Adana Demirspor ve Trabzonspor maçlarından ise mağlubiyetle ayrıldı. Yeşil-beyazlılar bu sezon evinde Gaziantep ve deplasmanda Başakşehir’i mağlup etmişti.

Keleş'in henüz galibiyeti yok

Yeni Teknik Direktörü Hakan Keleş ile 3 maça çıkan Tümosan Konyaspor bu karşılaşmalarda 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik elde etti ve galibiyet alamadı Adana Demirspor ve Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen yeşil-beyazlılar evinde Karagümrük ile berabere kaldı. Ligde 12 haftada 10 puan toplayan yeşil-beyazlılar küme düşme hattında yer alıyor.

İlk devre sonu yaklaşıyor

Konyaspor, Kasım aynında milli ara sonrasında 3 tane hayati maça çıkacak. 13.haftada evinde Kasımpaşa’yı konuk edecek olan yeşil-beyazlılar ardından Alanyaspor deplasmanına gidecek. 15.haftada sahasında Sivasspor’u konuk edecek olan Anadolu Kartalı doğrudan rakipleri ile mücadele edecek. Bu 3 karşılaşmanın ardından üst üste 2 deplasman yapacak olan Konyaspor sırasıyla Fenerbahçe ve Samsunspor’a konuk olacak. İlk yarının son iç saha maçında evinde Kayserispor’u ağırlayacak olan Konyaspor ilk yarının son maçında ise deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak:Konya'nın Sesi