Konyaspor'un eski başkanından yeni dönem hakkında flaş sözler!

Konyaspor'un eski başkanından yeni dönem hakkında flaş sözler!
 Muhabir
Konyaspor'da geçmiş dönemde başkanlık yapmış ve hali hazırda Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan önemli açıklamalarda bulundu.

Konyaspor'da geçmiş dönemde başkanlık yapmış ve hali hazırda Yüksek Divan Kurulu Başkanı Ahmet Şan önemli açıklamalarda bulundu.

'Konyaspor için koştururuz'

Konyaspor'un son dönemini ve olağanüstü genel kurulunu Gazeteci Fatih Şeker'e değerlendiren Ahmet Şan; “Konya büyük bir şehir, Konyaspor büyük bir camia. Geçmişte de bu tür sıkıntıları el birliği ile aştık. Daha önce 3 farklı dönemde olduğu gibi yine seve seve Konyaspor için koştururuz ve görevimizi layıkıyla yapmaya çalışırız. Ancak şu an bir görüşme ve gelişme yok. Şehrin idarecilerinden bana gelen görüşme talebi de olmadı. Dolayısıyla karşı çıkan da yok. Gelişmeleri takip ediyoruz. Bu zamana kadar hiçbir zaman göreve talip olmadık ama verilen görevleri de layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyorum. Görev verildiği takdirde bütün toplumu kucaklayacak geniş yelpazede bir yönetim oluşturulur ve o yönetim de inşallah başarılı olur. Sıkıntıları biliyoruz ve bu duruma derhal el atılmalı" ifadelerini kullandı.

'Öncelikle maddi destek sağlanması lazım'

Edindiğimiz bilgiler durumun vahametini ortaya koyuyor diyen Şan; "Acil olarak öncelikle bir maddi destek sağlanması gerekiyor. Sonra da devre arasına iyi bir hazırlık süreci yapılması gerekiyor. Çok geçmeden samimi bir şekilde herkes taşın altına elini koyacak ve bu sıkıntılı ortamdan kurtulacağız. Bu da yapılır. Sakin kafayla paniklemeden adım adım gitmek lazım. Futbolcuların problemlerini gidermek lazım. Teknik heyet yeni geldi, takıma özgüven aşılamak lazım. Önümüzdeki iki hafta içerisinde bir araya gelerek bu duruma bir çözüm yolu bulmamız lazım. Devre arasına kadar da 20 puanı yakalamamız gerekiyor. Konyaspor camiası bu durumdan çıkacak büyüklüktedir. Geçmişte defalarca örnekleriyle yaşandı. Aynı birlikteliği sağlarsak Konyaspor iyi duruma gelecektir. Yeter ki samimiyetle bir birliktelik sağlayalım" dedi.

'Bu ortam sağlanmadan başarı gelmez'

Konya'daki siyasetin destek vermesi gerektiğini söyleyen Şan; "Belediyelerimizin, Milletvekillerimizin ve siyasilerimizin desteğini almadan kimse çıkarsa çıksın uzun süreli olmaz. Yönetim hem kendine hem de kulübe zarar verir. Kurtuluş reçetesi şu an, siyasilerimizin ve belediyelerimizin bir araya gelip bir ortam sağlaması gerekiyor. Bu ortam sağlanmadan başarı gelmez. Maddi ve manevi destek bu süreçte çok önemli” açıklamalarını yaptı. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: