Konyaspor'u yoğun bir fikstür bekliyor!

Konyaspor'u yoğun bir fikstür bekliyor!
 Muhabir
Konyaspor, 21 Aralık tarihinde oynayacağı Yılport Samsunspor karşılaşması ile oldukça yoğun ve zorlu bir maratona giriş yapacak. Yeşil-beyazlılar 40 günde 9 maça çıkacak.

Tümosan Konyaspor, 38-40 günlük süreç içinde tam 9 resmi karşılaşmaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar, 21 Aralık’tan ocak ayının sonuna kadar 8 Süper Lig maçının yanı sıra Ziraat Türkiye Kupası’nda da 5. tur karşılaşmasına çıkacak. Yeşil-beyazlı ekip, 21 Aralık Perşembe günü deplasmanda oynayacağı Samsunspor maçıyla yoğun maç trafiğine girecek. Temsilcimiz, Samsunspor maçının 3 gün sonrasında 24 Aralık Pazar günü evinde Kayserispor ile karşılaşacak. Bu maçın ardından bir haftalık dinlenme süreci olacak.

İstanbul’da art arda üç maç

Konyaspor, yeni yılı ise üst üste 3 İstanbul deplasman maçıyla açacak. Anadolu Kartalı, ilk olarak 19. haftada deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. Hemen sonra ise erteleme maçında yine deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk olacak. İstanbul’daki maratonuna devam edecek Hakan Keleş’in ekibi, ikinci yarının ilk haftasında deplasmanda İstanbulspor ile karşılaşacak. Bu maçların günü ve saati ilerleyen günlerde açıklanacak.

Başakşehir maçında süreç sonlanacak

Tümosan Konyaspor, 16-17 Ocak’ta hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Göztepe’yi konuk edecek. Ocak ayındaki yoğun fikstüre devam edecek Konyaspor, kupa maçının ardından evinde Antalyaspor’u ağırlayacak. Yeşil-beyazlı ekip, Süper Lig’de 23-24 Ocak tarihlerinde hafta içi oynanacak maçta deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Anadolu Kartalı, bu maçın ardından 23. haftada Başakşehir’i konuk edecek ve zorlu ocak ayı maratonu tamamlayacak.