Konyasporlu Uğurcan: Üst sıralara çıkmak istiyoruz!

Konyasporlu Uğurcan: Üst sıralara çıkmak istiyoruz!
 Muhabir
Galip gelinen Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulunan Uğurcan Yazğılı, önemli bir galibiyet aldıklarını ve üst sıralara tekrardan çıkacaklarını belirtti.

Galip gelinen Kayserispor maçının ardından açıklamalarda bulunan Uğurcan Yazğılı, önemli bir galibiyet aldıklarını ve üst sıralara tekrardan çıkacaklarını belirtti.

Türkiye’nin son iki günde Pençe Kilit operasyonlarında verdiği 12 şehidi anarak sözlerine başlayan Uğurcan; “Öncelikle sözlerime bugün futboldan daha önemli olan şehitlerimiz vardı. Hepsinin mekanı cennet olsun. Ailelerine sabır diliyorum. Rabbim bizlere bir daha böyle günler yaşatmasın. Allah bütün Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” dedi.

"Taraftarımıza teşekkür ediyoruz"

Kazandıkları için mutlu olduklarını dile getiren Uğurcan; “Zor bir dönemden geçiyorduk ve Kayserispor'da bu sezona karakter koydu, çok ciddi bir performansları vardı. Bugün taraftarımızın önünde galip gelmek istiyorduk, galip geldiğimiz için mutluyuz. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. Kayserispor'a da başarılar diliyorum. Hafta içinde çok fazla vaktimiz yoktu ama 3-4 günde 1 maç oynuyoruz. Sağ olsun hocalarımızda analizi iyi yaptık. Geriden çok iyi bir oyun kurma şekli vardı Konyaspor'un. Bizde ikinci bölgede kalarak kazandığımız toplarla hızlı hücumlar yapmaya çalıştık ve başarılı olduğumuzu da düşünüyorum. Bugün burada oynayan, oynamayan bütün arkadaşlarımın yüreğine sağlık. Aramız var, ardından performansımızı arttırıp tekrardan üst sıralara çıkmak istiyoruz” açıklamalarını yaptı.

Her bölgede oynuyor

Bu sezon yeşil-beyazlı forma ile 15 lig ve 1’de kupa ile toplamda 16 karşılaşmaya çıkan Uğurcan Yazğılı 8 kez stoper, 5 kez sağ bek ve 3 kez ön libero mevkiinde forma giydi. Adil Demirbağ’ın İstanbulspor maçında kırmızı kart görmesi ve 3 maç ceza almasının ardından Calvo’nun tandemdeki partneri olan Uğurcan sonrasında da farklı mevkilerde forma giydi. Stanojevic’in 5’li savunma denemelerinde de sahadaki yerini alan Uğurcan, sağ bekte forma giydi. 24 yaşındaki oyuncu Samsunspor maçında ön libero, Kayserispor maçında ise sağbekte forma giydi. Son dönemde adeta ‘joker’ misali her bölgede oynuyor.