Konyasporlu Guilherme'den çarpıcı sözleşme açıklaması

Konyasporlu Guilherme'den çarpıcı sözleşme açıklaması
 Muhabir
Konyaspor'un Brezilyalı sol bek oyuncusu Guilherme Sitya, Konyaspor'daki kariyeri hakkında Konya'nın Sesi'ne konuştu. İşte çarpıcı açıklamalar..

Konyaspor'un Brezilyalı sol bek oyuncusu Guilherme Sitya yeni sezon öncesinde Konya'nın Sesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Guilherme'nin sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek, yeşil-beyazlı oyuncu resmi olarak Konyaspor'daki son sezonuna girdi.

34 yaşındaki Guilherme, Spor Müdürümüz Halil Yılmazer'in sorularını yanıtladı. Brezilyalı sol bek Konyaspor'daki geleceği hakkında; "Artık yalnız değilim bir ailem var. Konya'da olmaktan mutluyum. Eşim de Konya'da olmaktan mutlu. Oğlum da 2-3 ay içinde Konya'da aramıza katılacak. Burada 1 yıl daha sözleşmem ve Konya'dan ayrılma düşüncesinde değilim. Başkanımıza da söyledim eğer ki burada emekli olmamı istiyorsa 38 yaşına kadar oynamak istiyorum. Aslında başkanımıza bir baskı neticesi oluşturmak istemiyorum. (Gülerek) Burada olmak istiyorum ve 38'e kadar da devam ederim. Dürüst olmak gerekirse önümüzdeki sezona tamamen odaklanmış durumdayım. Oynamaya devam edersem Konyaspor gönlümde 1 numaralı yerde yer alacak. Kariyerimi noktalayacağım bir takım seçmem gerekseydi buradan başka asla hiçbir takım düşünemezdim" ifadelerini kullandı.

* Özel haberdir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz!