Konyasporlu Guilherme, Galatasaray maçının ardından yaşadıklarını anlattı

Konyasporlu Guilherme, Galatasaray maçının ardından yaşadıklarını anlattı
 Muhabir
Konyaspor'un Brezilyalı sol bek oyuncusu Guilherme Sitya yeni sezon öncesinde Konya'nın Sesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Sitya, Galatasaray maçının ardından yaşadığı duygu yoğunluğunu anlattı.

Konyaspor'un Brezilyalı sol bek oyuncusu Guilherme Sitya yeni sezon öncesinde Konya'nın Sesi'ne özel açıklamalarda bulundu.

Sitya, Galatasaray maçının ardından yaşadığı duygu yoğunluğunu Spor Müdürümüz Halil Yılmazer'e anlattı.

Konyaspor, geride kalan 2023-2024 sezonunun son maçında evinde Galatasaray'ı konuk etmiş ve karşılaşmayı 3-1 kaybetmişti. Trabzonspor'un Ankaragücü'nü mağlup etmesinin ligde tutunmayı başaran yeşil-beyazlılarda maç sonu sevinç hakimdi.

Brezilyalı Guilherme'de o anı sevinç gözyaşlarıyla yaşadı. Konu hakkında açıklamalarda bulundu.

“Üzerimden bir ton yük kalkmış gibi hissettim”

Ligin son maçı olan Galatasaray karşılaşmasının bitiminde yaşadığı duygu yoğunluğu ile ilgili konuşan Guilherme; “İdrak etmesi çok zor. Kafamın içinde geçenleri söylemem çok zor çünkü maç süresince taraftarlarımızla diğer müsabakaların gidişatı hakkında iletişim halindeydik. Tribünden diğer müsabakanın sonucu hakkında eşimden bilgi aldım. Sanki sırtımdan bir ton yük kalkmış gibi hissettim. Rahatlığa kavuştum. Benim için Konyaspor’un çok büyük bir önemi var, bu kulübü çok seviyorum. Son dakikaya kadar çok ciddi bir mücadele verdik. Kulüp içindeki bütün personellerinden mutfaktan başlayarak başkana kadar olan hiyerarşi de hepimizi büyük mücadele ettik. Herkesin Süper Lig’de kalmak için büyük bir gayret gösterdiğini söyleyebilirim. Artık netice sizin kontrolünüzde olmadığında, sezonun en kötü anlarından bir tanesiydi. Ligde kalmak başka müsabakaların neticesindeydi. Şu an yeni bir sezondayız. Bu gibi bir anı asla tekrar yaşamamayı diliyorum” dedi.

* Özel haberdir. İzin alınmadan ve kaynak gösterilmeden kullanılamaz!