Konyasporlu futbolcular ve teknik heyetten önemli çağrı!

Konyasporlu futbolcular ve teknik heyetten önemli çağrı!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor'da gözler cumartesi günü iç sahada oynanacak Kasımpaşa çevrildi. Yeşil-beyazlılarda futbolcular ve teknik heyet taraftara çağrıda bulundu.

Tümosan Konyaspor Süper Lig'in 13.haftasında evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

25 Kasım Cumartesi MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 16'da başlayacak.

Ligde 8 maçtır galibiyet alamayan Konyaspor, artık bu kötü seriyi sonlandırmak istiyor. Son galibiyetini 2 Eylül'de alan Anadolu Kartalı, iç sahada oynayacağı Kasımpaşa maçında mutlak galibiyet hedefliyor.

Konyaspor'da zorlu karşılaşma öncesinde Futbolculardan Soner Dikmen, Adil Demirbağ ve Guilherme Sitya, Teknik Direktör Hakan Keleş ve Sportif Direktör Ali Çamdalı taraftara çağrıda bulundu.

Kameralar karşısına geçerek taraftara hitap ederek şu ifadeleri kullandılar;

Soner Dikmen: Sizler bizim en büyük motivasyon kaynağımızsınız. Siz olmadan asla. Biz sahada, siz tribünde..

Adil Demirbağ: Asıl Konyaspor sahiplerini stadımıza bekliyoruz. Sizler tribünde biz sahada, mücadele etmeye devam edeceğiz.

Guilherme Sitya: Sizler tribünde bizler sahada, Haydi Konya maça..

Teknik Direktör Hakan Keleş: Konya taraftarının gücünü biliyorum. Her zaman olduğu gibi sizin desteğinize ihtiyacımız var. Haydi Konya, sizler tribünde, bizler sahada.

Sportif Direktör Ali Çamdalı: Büyük Konyaspor taraftarı, iyi günde kötü günde her zaman bu takıma destek oldunuz. Bunu en iyi bilenlerden biriyim. Kasımpaşa maçında kalbinde yeşil - beyaz aşkını taşıya bütün taraftarlarımızı stada bekliyorum. Sizler tribünde, bizler sahada..

Kaynak:Konya'nın Sesi