Konyaspor'dan Bosna Seferi: Hem Ziyaret Hem Ticaret

Konyaspor'dan Bosna Seferi: Hem Ziyaret Hem Ticaret
Arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek'te kardeş kulübü Zeljeznicar ile oynadığı dostluk maçında karşılaştı. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Zeljeznicar takı

Arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek'te kardeş kulübü Zeljeznicar ile oynadığı dostluk maçını Uche İkpeazu ve Domagoy Pavicic’in attığı gollerle 2-1 kazandı. Karşılaşmanın ardından açıklama yapan Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Zeljeznicar takımından birkaç oyuncuyu beğendiğini ifade etti.

Burası ikinci evimiz

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, Bosna Hersek'te oynanan maç sonunda yaptığı açıklamada; “Bosna Hersek, Türkiye için, Konya için çok önemli bir ülke. Bizi burada çok iyi ağırladılar. Yemekte hem Ankara Büyükelçisi hem de Türkiye’nin Bosna Hersek Büyükelçisi vardı. Onlar bizi misafir olarak ağırladılar ama biz Bosna Hersek’e geldiğimiz zaman ikinci evimize gelmiş gibi oluyoruz. Gayet güzel ağırlandık” dedi.

10 günlük Antalya kampı

Maçla ilgili değerlendirme de bulunan Özgökçen, “Bugün de sportif manada baktığınız zaman bütün oyuncularımızı görme fırsatı oldu. Teknik ekip aşağı yukarı herkesi oynattı, görmediğimiz oyuncularımızı gördük. Şahsen ben memnun olduğumuzu belirtmek istiyorum. İnşallah takım bundan sonra Antalya’da kampa girecek. Orada 10 günlük kamptan sonra kaldığımız yerden devam edeceğiz. İnşallah bundan sonra dördüncülüğü daha ileriye taşıma arzusu içerisindeyiz” açıklamalarını yaptı.

Protokol imzalıyoruz

Bosna Hersek temsilcisi Zeljeznicar takımında birkaç tane oyuncu için gözlemleri olduğunu söyleyen Özgökçen; “Scout ekibimiz de maçı izledi. Hocalarımızın görüşü olacaktır. Ona göre bir değerlendirme olabilir. Bundan sonra devam edecek. Bu sadece bir maçla kalmayacak. Bir protokol imzalıyoruz. O protokol çerçevesinde adımlar devam edecek. Bize gelen Boşnak futbolcular gayet uyumlu ve bize verim sağlıyor. İnşallah bunu devam ettirme gayreti içinde olacağız” ifadelerine yer verdi.

Özgökçen’den Kovacevic’e Konya Hatırası

Öte yandan Başkan Özgökçen, Bosna Hersek’te oynanan dostluk karşılaşması öncesi Zeljeznicar Kulübü Başkanı Edis Kovacevic’e maçın anısına plaket ve özel tablo hediye etti. Özgökçen, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, “Bizleri evimizde gibi hissettiren Zeljeznicar kulübü yetkililerine teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi. SPOR SERVİSİ