Konyaspor'da yeni görev dağılımı netleşti

Konyaspor'da yeni görev dağılımı netleşti
Tümosan Konyaspor’da yeni sezon için yönetim kurulu içinde görev dağılımı yapıldı.

Konyaspor Kulübünde yeni görev dağılımı belli oldu. Birçok alanda değişiklikler yapıldı.

Yönetimde değişiklik

Konyaspor'da Oktay Dalkıran yönetim kurulundan ayrıldı, yerine yedek listeden Ferdi Kabakçı dahil oldu. Ferdi Kabakçı yeni dönemde Konya Store'dan sorumlu olacak. Oktay Dalkıran ise Şirketleşme Çalışmaları, İstanbul Temsil, Kaynak ve Proje Geliştirme işlerini yürütüyordu.

İki yeni Başkan Vekili ataması var

Yeni dönemde Ömer Korkmaz’ın İcra Kurulu Başkanlığını devam edecek. Adem Bulut’un İkinci Başkanlığı sürecek. Önder Çınar ve Halil İbrahim İncer ise Başkan Vekili olarak görev alacak. Mustafa Başoda, Başkan Yardımcısı ve Genel Sekreter görevini yürütecek. Osman Öztürk ise Başkan Yardımcı olarak görev yapacak. Bu 5 isim İcra Kurulu Üyesi olarak görev yapacak.

Derebağ, Basın Sözcülüğünü bıraktı

Yeni dönemde Mehmet Eryılmaz ve Yunus Derebağ Başkan Yardımcısı olarak Kaynak ve Proje Geliştirme, Şirketleşme Çalışmalarını yürütecek. Mahmut Güzel Başkan Yardımcı olarak Protokol İlişkileri Reklam ve Sponsorluklarla ilgilenecek.

Beş As Başkan görev yapacak

As Başkan görevinde yeni süreçte 5 isim görev alacak. Ali Tınkır – Kaynak ve Proje Geliştirme, Mustafa Dutar - Tesisler Sorumlusu, Memet Ali Görgülü - Stadyum Sorumlusu, Hamdi Parmak – Satın Alma ve Mali İşler, Osman Baharoğlu ise 1922 Konyaspor – Altyapı ve Futbol Okullarından görevli olacak.

A Takım Küçükbakırcı ve Çelik’e emanet

Geriye kalan 9 isim ise Yönetim Kurulu Üyesi olarak görevlerini sürdürecek. Mustafa Damkacı - 1922 Konyaspor, Altyapı ve Futbol Okulları, Yusuf Küçükbakırcı ve Erkut Çağlar Çelik – Profesyonel Futbol A Takımı, Nuri Kaymak – Basın Sözcüsü ve Stadyum Sorumlusu, Ayşe Atsan – TFF İlişkileri, Ahmet Ayan – Üyelik İşlemleri ve Reklam-Sponsorluklar, Halil Bölükbaşı – Halkla İlişkiler- Sosyal Projeler – Reklam, Sponsorluklar ve Alper Sungur ise Mali ve Finansal İşler ile ilgilenecek.

İşte yeni görev dağılımı

gtlcfuywqaanbzg.jpg

Kaynak:Konya'nın Sesi