Konyaspor'da yeni dönem başlıyor! İşte Genel Kurula dair ilk gelişmeler!

Konyaspor'da yeni dönem başlıyor! İşte Genel Kurula dair ilk gelişmeler!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Tümosan Konyaspor, 20 Kasım Pazartesi günü Genel Kurula gitmeye hazırlanıyor. İşte yeşil-beyazlılarda gün yüzüne çıkan ilk gelişmeler..

İç sahada alınan Fatih Karagümrük beraberliğinin ardından baskılara dayanamayan Konyaspor Yönetimi, Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı.

Yeşil-beyazlılar 20 Kasım Pazartesi günü Olağanüstü Genel Kurulunu gerçekleştirecek. Eğer çoğunluk sağlanmazsa 27 Kasım tarihinde bu kez çoğunluk aranmadan ikinci kez Genel Kurul toplanacak.

Konyaspor'da Haziran 2021'den bu yana başkanlık koltuğunda oturan Fatih Özgökçen, görevini bırakacak.

Anadolu Kartalında gözler daha önce Konyaspor'da başkanlık yapmış Ahmet Şan ve Hilmi Kulluk'a çevrildi.

Ahmet Şan yaptığı açıklamada uygun zemin hazır olduğunda görev almak istediğini belirtirken Hilmi Kulluk ise şu an görev almasının söz konusu olmadığını belirtti.

Konyaspor'da daha önce yöneticilik yapmış Ekrem Coşkun'un ise görev almak için istekli olduğu ve bu noktada çalışmalar yapmaya başladığı da gelen ilk bilgiler arasında.

Ağustos 2023'te Olağanüstü Genel Kurul kararı alarak yönetiminin büyük bölümünü yenilemişti.

Yeşil-beyazlılarda Fatih Özgökçen'in görevi bırakmasının ardından başkanlık koltuğunda mevcut yönetim kanadından bir ismin de geçmesi ihtimaller arasında ancak mevcut yöneticilerin bu noktada beklentileri var.

Maddi anlamda zor günler geçiren Konyaspor'da şehirdeki kuruluşlardan ve sanayi kesiminden büyük destek bekleniyor. Mevcut destek sağlanırsa mevcut yönetim içinden aday olacak bir ismin listede yer alınmasında da gelen bilgiler arasında. HALİL YILMAZER