Konyaspor'da transfer hareketliliği başlıyor!

Konyaspor'da transfer hareketliliği başlıyor!
 Muhabir
Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, yapılacak transferler hakkında bilgiler verdi. Korkmaz, minimum 4 transfer yapmak istediklerini belirtti.

Konyaspor Kulüp Başkanı Ömer Korkmaz, yapılacak transferler hakkında bilgiler verdi. Korkmaz, minimum 4 transfer yapmak istediklerini belirtti.

Minimum 4 transfer

Korkmaz, Kon Tv'de katılığı yayında yaptığı açıklamada takımı güçlendirmek adına transferler yapacaklarını kaydederek, “Bu takıma hak ettiği yere getirecek transferleri yapacağız. Taraftarlarımızın endişe ettiği her konuyu en ince ayrıntısına kadar analiz ediyoruz. Devre arasında transfer yapmak çok zor. Sezon başı olsa belki kafamızda olan, ilgilendiğimiz ve düşündüğümüz hiçbir oyuncuyu almayız. Ligi bilen, takımın ihtiyaçlarına hızlıca cevap verecek oyuncuları kadromuza katmak istiyoruz. En önemli ihtiyacın da gençleşme ve millileşme olduğunun da farkındayız. Gençlik aşısı kulübü uzun vadede kurtuluşu burulara. Ancak içinde bulunduğumuz şartlarda ihtiyaca göre transfer yapacağız. İhtiyacın farkındayız. Gerekirse risk alacağız, bonservis ödeyeceğiz, yatırım gibi de göreceğiz ancak dokunuş yapabilecek oyuncular almak istiyoruz. Minimum 4 transfer yapacağız. Takımdan ayrılan isimler olursa bu sayı artabilir” dedi.

Üçüncü bölgede bitiriş sorunu var

Önceliğin takıma gol katkısı yapacak forvet transferi yapmak olduğunu sözlerine ekleyen Başkan Korkmaz, şunları söyledi: “Forvet noktasında eksiklerin olduğunun biz de farkındayız. Sürekli penaltıdan gol bulan bir takım olduk. Üçüncü bölgede bitiriş sorunu var. Bir değil gerekirse iki forvet alacağız. Bizi yeniden ayaklandıracak neyse onu yapacağız. Ancak devre arasındayız ve takımı sil baştan da yapamayız. Pişmanlık yaşamamak adına gerektiği takdirde iki golcü hamlesi yapabiliriz. Gitmek isteyen olursa ya da yolumuzu ayırırsak belki ikinciyi biraz bekletebiliriz. Hedefimiz transfer sezonu açıldığı ilk maç olan İstanbulspor karşısında forvetimizin kadroda olması.”