Konyaspor'da Trabzon yolculuğu başlıyor!

Konyaspor'da Trabzon yolculuğu başlıyor!
 İnternet Editörü
Süper Lig’de 10 puanla 15.sırada yer alan Konyaspor, ligin 12.haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Yeşil-beyazlılar bugün yola çıkacak.

Süper Lig’de 10 puanla 15.sırada yer alan Konyaspor, ligin 12.haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Yeşil-beyazlılar bu sabah saatlerinde hava yoluyla Konya'dan Trabzon'a hareket edecek. Anadolu Kartalı son antrenmanını ise bugün 17.30'da Trabzon'da yapacak.

Süper Lig’de çıktığı son karşılaşmada 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Tümosan Konyaspor’da son galibiyet 2 Eylül’deki Başakşehir deplasmanında gelmişti. O maçta bu zamana kadar oynadığı Çaykur Rizespor, Beşiktaş, Hatayspor, Pendikspor ve Adana Demirspor maçlarından mağlubiyetle ayrılan Anadolu Kartalı Ankaragücü ve Fatih Karagümrük ile berabere kalmıştı. Konyaspor, güçlü ve formda rakibi karşısında puan ve puanlar almayı hedefliyor.

Gökhan ve Muhammet yok!

Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Muhammet Demir ve Gökhan Töre’nin Trabzonspor maçında kadroda olması beklenmiyor. Karagümrük maçında sakatlanarak oyundan çıkan Guilherme Sitya ise ilk 11’deki yerini alabilecek. Trabzonspor’da ise sezonu büyük ölçüde kaptan Orsic’in dışında sarı kart cezalı Eren Elmalı yarınki karşılaşmada kadrodaki yerini alamayacak.

Trabzonspor'da moraller yerinde

Geçen sezon ligin ilk 11 maçında 16 puan toplayan Trazbonspor bu sezon ise ilk 11 maçta 19 puan toplamayı başardı. Takımın başına Abdullah Avcı’nın geçmesiyle beraber son 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik alan bordo-mavililer son maçında Kadıköy’de Fenerbahçe’nin hem bu sezonluk 19 maçlık galibiyet serini bitirdi hem de 26 yıl sonra İstanbul’da galibiyet almayı başardı. Karadeniz ekibinde moraller oldukça yerinde. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: