Konyaspor'da Kasımpaşa mesaisi başlıyor!

Konyaspor'da Kasımpaşa mesaisi başlıyor!
 İnternet Editörü
Liglere verilen milli ara döneminde 3 gün izin yapan Tümosan Konyaspor, bugün Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak.

Süper Lig’de çıktığı son 8 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Tümosan Konyaspor, Trabzonspor mağlubiyetinin ardından 3 günlük ine ayrılmıştı. Yeşil-beyazlılar bugün saat 18.30’da Kayacık Tesislerinde toplanacak ve 13.haftada evinde oynayacağı Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başlayacak.

Bu kadar kısa sürede tepki vermeleri iyi

Trabzonspor mağlubiyetinin ardından oldukça üzgün olduğunu ifade eden Teknik Direktör Hakan Keleş, milli ara da döneminde takımla daha fazla çalışma yapacaklarını ifade etmişti. Maç sonu konuşan Keleş; “Oyuncuların kısa sürede bu kadar tepki vermeleri, ilerleyen dönem adına iyiydi. Önümüzde milli ara var bu dönemde hazırlıklarımızı ve çalışmalarımızı en iyi şekilde yapıp Kasımpaşa maçına çıkacağız” dedi.

Guilherme ve Gökhan dönecek

Konyaspor’da sakatlıkları devam eden Guilherme Sitya ve Gökhan Töre’nin ise milli ara döneminde sakatlıklarını atlatıp takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Uzun süreli sakatlığı bulunan Muhammet Demir’in ise Aralık ayının ilk haftalarında takımla birlikte çalışmalara başlaması bekleniyor. Spor Servisi

Kaynak: