Konyaspor'da Hakan Keleş'ten Muric ve Prip açıklaması!

Konyaspor'da Hakan Keleş'ten Muric ve Prip açıklaması!
 Muhabir
Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kanat oyuncuları Robert Muric ve Louka Prip'in performansları hakkında açıklama yaptı.

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü Hakan Keleş, kanat oyuncuları Robert Muric ve Louka Prip'in performansları hakkında açıklama yaptı.

Hakan Keleş, Alanyaspor maçında gol atan Hırvat kanat oyuncusu Robert Muric hakkında yaptığı açıklamada; "Muric’in performansından memnunum. Değiştirerek oynatıyoruz” dedi.

Keleş: Prip oyuna katkı sağlıyor

Danimarkalı Louka Pirip hakkında da konuşan Keleş; “Prip’ten de çok memnunum. Hatta şöyle düşünüyorum; buraya gelmeden önceki takımında forvet oynadı. Sokol’da bir problem yaşarsak onu santrafor olarak düşünmüştüm. Çalışmasından ve performansından memnunum. Mevkisel olarak tercih. Oyuna katkı da sağlıyor. Bundan sonra da oynayacak” ifadelerini kullandı.

Kararımız transfer döneminde ortaya çıkacak

Her oyuncu bizim için değerli diyen Keleş; “Bu durumdan beraber çıkacağız. Transfer zamana kadar bunu göz ardı edemeyiz. Ondan sonra hangisi tepki veriyor, hangisi performansını yükseltiyor? Kararımız transfer döneminde ortaya çıkacak" şeklinde konuştu. ABDİL EMİROĞLU