Konyaspor'da genel kurul kararının perde arkasını Başkan Özgökçen anlattı!

Konyaspor'da genel kurul kararının perde arkasını Başkan Özgökçen anlattı!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 5 Kasım günü alınan genel kurul kararının perde arkasında neler yaşandı. İşte Başkan Özgökçen'in açıklamaları..

Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, 5 Kasım günü alınan genel kurul kararının perde arkasında neler yaşandı.

Konyaspor, 5 Kasım'daki iç sahada oynanan ve 1-1 sona eren Fatih Karagümrük maçının ardından Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı.

Bu kararının ardından neler yaşandı Başkan Özgökçen anlattı.

İşte açıklamalar;

Kayacık’taki basın toplantımızdan önce durumun az buçuk böyle olacağını tahmin ettim. O zamanda ‘birileri aday olura biz hazırız’ demiştim. Birileri çıkarsa hemen devir teslimi yapmak istedik. Bazen ortada hiçbir şey yoktur, belki çok başarılı da olabilirsiz bazı değişikliklerin olmasında fayda vardır. Yeni bir hava, yeni bir dinamizm bunların olması durumunda daha değişik sonuçlar ortaya çıkabilir. Bunlardan birisi de başkan ve yönetimin değişmesidir. Aslında Genel Kurul kararını 3 Kasım Cuma günü açıklayacaktık ancak Karagümrük maçını bekledik. Karagümrük maçındaki sonuçtan ve tepkiden dolayı alınmış bir karar değil. Galip de gelseydik yine Genel Kurul kararını açıklayacaktık. Yeni bir heyecan için herkesin beklentisi var inşallah bu beklenti yerine gelecektir" dedi.

Kaynak:Konya'nın Sesi