Konyaspor'da Çamdalı, Demirbağ ve Yazğılı'dan önemli açıklamalar

Konyaspor'da Çamdalı, Demirbağ ve Yazğılı'dan önemli açıklamalar
 Muhabir
Konyaspor’da 1-1 sona eren HNK Gorica hazırlık karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Ali Çamdalı ve savunma oyuncuları Adil Demirbağ ile Uğurcan Yazğılı açıklamalarda bulundu.

Konyaspor’da 1-1 sona eren HNK Gorica hazırlık karşılaşmasının ardından Teknik Direktör Ali Çamdalı ve savunma oyuncuları Adil Demirbağ ile Uğurcan Yazğılı açıklamalarda bulundu.

"Sahada iyi şeyler gördük"

Oyuncu grubunun çalışmasından memnun olduğunu dile getiren Ali Çamdalı; “Slovenya’daki ilk hazırlık maçımız fizik kalitesi yüksek olan bir takıma karşıydı, bizim için güzel bir sınav oldu. Galip gelmek güzel olur tabii ki duran toptan yediğimiz bir golle sonuç itibariyle 1-1 sona eren bir maç. Bugün iyi şeyler gördük sahada. Tüm futbolcu arkadaşlarımı kutluyorum hepsi azimli ve çok istekli şekilde isteklerimize karşılık veriyor. Bu da bizi mutlu ediyor. Umarım üzerine koyarak devam ederler. İkinci maçımızı geride bıraktık. Henüz bir şeyler söylemek için çok erken ama doğru yolda olduğumuzun sinyallerini bize veriyorlar umarım bunu bir üst seviyeye çıkartıp pazar günü oynayacağımız Udinese maçıyla kaliteyi biraz daha arttırıp olumlu bir yola ilerleriz diye umut ediyorum” dedi.

"Aile ortamı olduk"

İyi bir kamp dönemi geçirdiklerini söyleyen Adil Demirbağ; “Slovenya’da hava değişikliğinden etkileniyoruz. Güzel de çalışıyoruz. Bugün de güzel bir maç oldu ve kendimizi test ettik. 1-1 sonuçlandı, gönül kazanmak isterdi ama olsun.. İnşallah önümüzdeki hazırlık maçlarını kazanacağız en iyi şekilde lige hazır olacağız. Takım arkadaşlarım hemen adapte oldular. Çok iyi çalışıyorlar, bir aile ortamı kurduk. İnşallah buradan Türkiye’ye en iyi şekilde döneceğiz. Sezona da en iyi şekilde başlayıp en iyi şekilde bitireceğiz” ifadelerini kullandı.

"Lige iyi başlangıç yapmak istiyoruz"

Kazanmayı alışkanlık haline getirmek istediklerini söyleyen Uğurcan Yazğılı; “Güzel yoğun bir çalışma içindeyiz. Gerçekten bütün arkadaşlarım çok iyi çalışıyoruz burada. İlk maçımızdı, hava çok sıcaktı ama iyi bir mücadele örneği gösterdik. Kaybetmemek önemli, galip gelmek istiyorduk bunu alışkanlık haline getirmek istiyoruz. İnşallah üzerine koyarak devam edeceğiz. Buradaki hazırlık maçlarını en iyi şekilde geçirip lige iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Güzel, yoğun ve disiplinli bir şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni katılan arkadaşlarımızla yeni bir yapılanma içerisindeyiz. Burada güzel bir ortam var, bunu iyi şekilde değerlendirip sezona iyi başlangıç yapmayı hedefliyoruz” açıklamalarını yaptı.