Konyaspor'da büyük hasret! 2 aydır galibiyet yok!

Konyaspor'da büyük hasret! 2 aydır galibiyet yok!
 Muhabir
Ligde kötü ve sancılı bir dönemden geçen Tümosan Konyaspor’da puan hasreti 4 maça galibiyet hasreti ise 6 maça çıktı.

2023-2024 sezonuna Sırp çalıştırıcı Aleksandar Stanojevic yönetiminde başlayan Tümosan Konyaspor, ilk dört lig maçında 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplamayı başarmıştı. Eylül ayındaki ‘milli takım’ arasına üçüncü sırada giren yeşil-beyazlılarda ara dönüşü oldukça sıkıntılı oldu.

Beşinci haftadaki Çaykur Rizespor maçında 1-0 öndeyken 3 dakikada yediği 2 golle sahadan mağlup ayrılan Konyaspor, sonrasında Ankaragücü deplasmanından 1 puanla dönmeyi başardı. Ligdeki son puanını 24 Eylül’de alan Anadolu Kartalı, bu maçtan sonra oynadığı Beşiktaş, Hatayspor, Pendiskpor ve Adana Demirspor maçlarının tamamında sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Pendikspor maçı sonrasında teknik direktörlük görevinde değişikliğe giden yeşil-beyazlı yönetim Aleksandar Stanojevic ile yollarını ayırdıktan sonra takımın başına Hakan Keleş'i getirdi.

Ligde puan hasreti 4 maça çıkan Konyaspor’da galibiyet hasreti ise 6 maça yükselmiş oldu. Yeşil-beyazlılar ligdeki son galibiyetini aldığında tarihler 2 Eylül’ü gösteriyordu. Konyaspor, ligde 2 aydır galibiyetten uzak.

‘Kötü bir dönem ama çok çabuk atlatılır’

Adana Demirspor maçının ardından bu kötü dönem ile ilgili görüşlerini aktaran Teknik Direktör Hakan Keleş; “Konyaspor’un şu anki durumu için konuşacak olursak, burada çok iyi işler yapacağımızı düşünüyorum. Geçiş süreci, kötü bir dönem ama çok çabuk atlatılır. Takımı geliştirerek atlatabiliriz, bunu bi şekilde atlatacağımızı düşünüyorum. Konyaspor’a gelirken karamsarlık olmadı, olmaz da zaten. Konyaspor’un böyle bir şeyi olmadı. Geriye baktığımızda son iki üç senedir hedefe oynayan, hedefi olan bir takım. Problemler yaşamış olabilir fakat bunu da çözebilecek büyük bir camiadır. Başkanımızla, taraftarımızla hep birlikte beraber morale ihtiyacımız var bunu da sağlayacağımızı düşünüyorum” ifadelerini kullandı. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: