Konyaspor’da Antalya Kampı Başlıyor

Konyaspor’da Antalya Kampı Başlıyor
Arabam.com Konyaspor’da Dünya Kupası arasında gerçekleştirilecek olan Antalya Kampı bugün başlayacak.

Liglere verilen 10 günlük Dünya Kupası arasının ardından 10 günlük izne çıkan ve 24 Kasım Perşembe günü Konya’da toplanarak birinci etap çalışmalarına başlayan Arabam.com Konyaspor bir süre Konya’da çalışmış ardından özel maç için Bosna Hersek’e gitmişti. Zeljeznicar ile özel maçta karşılaşan ve ardından yine 3 günlük bir izne çıkan yeşil-beyazlılarda izin dün bitmiş ve futbolcular Kayacık Tesisleri’nde toplanmıştı. Bugün, Antalya Belek’e gidecek olan Anadolu Kartalı 14 Aralık’a kadar burada kamp yapacak.

2 hazırlık maçı planlanıyor

Kamp esnasında yeniden kondisyon yükleyecek olan Konyaspor hücum ve savunma taktikleri üzerinden çalışmalarda yürütecek. Yeşil-beyazlılar 10 gün sürecek kampta iki tane hazırlık maçı oynayacak. Antalya kampının ardından Konya’ya dönecek olan yeşil-beyazlılar birkaç gün iznin ardından çalışmalarına tekrardan başlayacak. 20-21-22 Aralık tarihlerinden herhangi birinde Ziraat Türkiye Kupası 5.Tur maçında evinde Bodrumspor’u konuk edecek olan Anadolu Kartalı bu maçın ardında hafta sonu start alacak Spor Toto Süper Lig’in 15.haftasında evinde Alanyaspor’u konuk edecek.

Eksikler giderilecek

10 günlük Antalya kampında takımdaki eksik noktaları düzeltmeye çalışacak olan İlhan Palut ve ekibi özellikle hücum bölgesinde yaşanan gol sorununa çare arayacak. Son dönemde Mame Diouf’un form tutması ve oynanan son 3 maçta 4 gol kaydetmesi teknik ekibi sevindirmişti. Geçen sen kanat oyuncuları Zymer Bytyqi ve Konrad Michalak’tan ciddi skor katkısı alan İlhan Palut bu iki oyuncuyu yeniden skor yapması için çalıştıracak. Kamp sırasında Domagoy Pavicic, Robert Muric ve Uche İkpeazu’nun da üzerine gidecek olan ekip bu oyuncuları ilk 11’e monte etmek için çalışmalar yapacak.

Transfer kampta netlik kazanacak

Konyaspor’u devre arası transfer rotası Antalya kampında netlik kazanacak. Takımda eksik bölge olan 10 numara pozisyonu için takviye yapmak isteyen İlhan Palut, diğer alanları da yeniden gözden geçirecek. Endri Çekici’nin 10 numara bölgesinde tek alternatif olması ve bu sezon iki kez sakatlık geçirmesinin arıdan yönetim o bölge için takviye yapmayı istiyor. İlhan Palut transfer konusunda gerçekleştirilecek kampta Başkan Fatih Özgökçen ve yöneticilerle bir araya gelecek. Takıma katıldığı günden bu yana hiç katkı vermeyen Amilton’u göndermek isteyen yeşil-beyazlı yönetim kanat bölgesine de bir takviye yapmak istiyor. Devre arası transfer döneminde takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Barış Yardımcı ile yolların ayrılması bekleniyor. HALİL YILMAZER