Konyaspor'da 100. maçına çıkan Adil'den duygusal açıklamalar!

Konyaspor'da 100. maçına çıkan Adil'den duygusal açıklamalar!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor formasıyla 100. maçına çıkan Adil Demirbağ, bu alanda Konyaspor tarihinin en çok forma giyen 29.oyuncusu oldu. Demirbağ karşılaşma sonrası da önemli açıklamalar yaptı.

Konyaspor formasıyla 100. maçına çıkan Adil Demirbağ, bu alanda Konyaspor tarihinin en çok forma giyen 29.oyuncusu oldu. Demirbağ karşılaşma sonrası da önemli açıklamalar yaptı.

2020-2021 Sezonunun başında 200 bin Euro bonservis bedeli ile Adana Demirspor’dan Konyaspor’a transfer olan Adil Demirbağ aradan geçen yaklaşık 3 sezonun ardından önemli bir başarıya imza attı. Demirbağ, Alanyaspor maçıyla birlikte 100.kez yeşil-beyazlı formayı sırtına geçirdi ve dalya heyecanı yaşadı.

Henüz gol veya asisti yok

Adil Demirbağ, Konyaspor’a imza attığı günden bu yana 90 Süper Lig, 4 UEFA Konferans Kupası Elemesi ve 6 kez de Türkiye Kupasında forma giydi. Toplam 100 karşılaşmada 6 bin 930 dakika süre alan 25 yaşındaki oyuncu henüz gol veya asist katkısı yapmayı başaramadı. 100 karşılaşmada 22 sarı kart göre Adil, 2 kez de kırmızı kartla oyundan atıldı. Adil, Konyaspor ile ilk maçına 2020-2021 sezonunun ikinci haftasında oynanan Gençlerbirliği deplasmanında çıkmıştı.

Konyaspor tarihinin 29.oyuncusu oldu

Konyaspor formasını 100.kez sırtına geçiren Adil Demirbağ, Konyaspor tarihinde bunu yaşayan 29. oyuncu olmuş oldu. Demirbağ aynı zamanda Konyaspor tarihinin en çok forma giyen 29. oyuncusu unvanını da aldı. Adil bu anlamda kadrodaki en tecrübeli isimlerden biri konumunda. 25 yaşındaki oyuncu şu an Guilherme Sitya’nın ardından takımdaki en tecrübeli ikinci oyuncu olarak göze çarpıyor. Adil’in Konyaspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2025 tarihinde sona erecek.

Demirbağ: Yenilmeden Konya'ya dönmek başarı!

Alanyaspor karşılaşması sonrasından gazetecilere açıklamalarda bulunan Adil Demirbağ; "Yüzüncü maçımda kazanmayı isterdim. Olmadı, nasip değilmiş en azından yenilmeden Konya’ya dönmekte bizim için bir başarı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum çok iyi mücadele ettik. Üç puan için gelmiştik. Eğer kazansaydık bu galibiyet 6 puan değerinde olacaktı. 1 puan aldık, mağlup olmamakta önemli. Şahsi düşüncem 4 puanla dönüyoruz. İki kez geriye düşmemize rağmen maçı çevirmeyi bildik, kazanabilirdik de. Olmadı bir türlü içeri sokamadık üçüncü golü. Hakem kararları hakkında çok konuşmak istemiyorum. Başkanımız, teknik direktörümüz ve sportif direktörümüz gerekli açıklamayı yapacaktır" dedi.

Demirbağ: Sahamıza bekliyoruz

Sivasspor maçı için taraftara çağrıda bulunan Adil; " İnşallah içeride Sivasspor maçı var, taraftarımızın önünde maçı kazanmak istiyoruz. Buradan da tüm taraftarlarımıza seslenmek istiyorum, bizim 12.oyuncumuz sizlersiniz. Sahamıza bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Demirbağ: Konyaspor formasıyla nice 100’ler diyelim

Konyaspor forması altında 100 maçına çıkmasını da değerlendiren Demirbağ; "İyi ki kariyerimdeki ilk 100 karşılaşma Konyaspor’da oldu. Bunun için çok mutluyum. İyisiyle, kötüsüyle çok zaman geçirdim kendi camiamda. İnşallah Konyaspor formasıyla nice 100’ler diyelim" ifadelerini kullandı. HALİL YILMAZER