Konyaspor zorlu Trabzon deplasmanında puan avında!

Konyaspor zorlu Trabzon deplasmanında puan avında!
 Muhabir
Konyaspor, Süper Lig’in 12.haftasında bugün Trabzonspor’a konuk olacak. Ligde çıktığı son 7 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Anadolu Kartalı, zorlu deplasmandan puan ve puanlarla dönmeyi hedefliyor.

Süper Lig’in 12.haftasında Tümosan Konyaspor, bugün Trabzonspor’a konuk olacak. Papara Park’ta oynanacak karşılaşma saat 20’de başlayacak ve aynı zamanda beIN SPORTS 1’den naklen yayınlanacak. Büyük bir kargaşanın içinde olan ve kısa zaman içinde Genel Kurul yapmaya hazırlanan Konyaspor’da, Trabzonspor karşısında alınacak olan galibiyet tüm camiayı yeniden umutlandıracak. Anadolu Kartalı zorlu deplasmanda yıldızlardan kurulu rakibi karşısında 3 puana uzanmayı amaçlıyor.

İç saha ve deplasman grafiği

Bu sezon evinde oynadığı 5 karşılaşmada 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Trabzonspor 12 puan toplamayı başardı. Konyaspor ise 5 deplasman maçında 1 galibiyet, 2’şer beraberlik ve mağlubiyet alarak 5 puan topladı.

7 maçtır kazanamıyoruz!

Oynadığı son 7 Süper Lig maçından galibiyet çıkartamayan ve 5 mağlubiyet, 2 beraberlik alan Tümosan Konyaspor ligdeki son galibiyetini 2 Eylül tarihinde almıştı. Ligde oynadığı 11 karşılaşmada yalnızca 2 galibiyet alabilen Konyaspor, 4 beraberlik ve 5 mağlubiyet yaşadı. Haftaya 10 puanla 16.sırada giren yeşil-beyazlılar bu maçı kaybetmesi ve altında bulunan takımların kazanmasıyla milli araya küme düşme hattında girebilir.

Muhtemel 11

Konyaspor’un sahaya; Bernardoni, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Paz, Cicaldau, Moreno, Muric ve Cikalleshi 11’i ile çıkması bekleniyor.

Guilherme 11’de

Konyaspor’da zorlu karşılaşma öncesi ikin oyuncu kadroda yer almıyor. Yeşil-beyazlılar sakatlıkları devam eden Muhammet Demir ve Gökhan Töre Trabzon’a götürülmedi. Anadolu Kartalında Karagümrük maçının ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Guilherme Sitya, hafta içi antrenmanlarda takımla birlikte çalışmıştı. Brezilyalı oyuncu bugünkü karşılaşmada sahadaki yerini alabilecek. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: