Konyaspor Genel Kurulunda gerginlik!

Konyaspor Genel Kurulunda gerginlik!
 İnternet Editörü
Dün gerçekleştirilen Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulunda gerginlik yaşandı.

Dün gerçekleştirilen Konyaspor Olağanüstü Genel Kurulunda gerginlik yaşandı.

Başkan Adayı Bekir Akdemir'in 58 kişilik listesinde yalnızca 3 kişi Konyaspor delegesiydi. Konyaspor delegesi olmayan 55 isim mevcut durumdaydı. Tüzük gereği 58 kişilik listede yer alan herkesin delege olması gerekiyor. Divan Kurulu, Bekir Akdemir'in listesini kabul etmedi. Bu kararı ardından gerginlik yaşandı.

Bekir Akdemir’in listesinde yer alan isimler, Ömer Korkmaz’ında listesinde delege olmayan isimlerin olduğunu ifade etti.

Divan Kurulu, Ömer Korkmaz’ın listesin yer alan tüm isimlerin 30 Eylül 2023 tarihinden önce delege olduğunu açıkladı. Ömer Korkmaz tek liste olarak girdiği seçimde oy çokluğu ile başkan olarak seçildi.

Bu tartışmaların ardından Konyaspor camiasının tanınmış isimlerinden olan ve ‘Maykıl İsmail’ olarak bilinen İsmail Altınışık söz aldı. Altınışık, Bekir Akdemir’in listesinde yer aldığını ve listelerini çektiğini açıkladı. Ömer Korkmaz’a destek olduklarını ifade eden Altınışık, yeni dönemde başarılar diledi. Spor Servisi

İŞTE O ANLAR

Özgökçen olayları yatıştırdı

Bu olayların ardından tansiyon biraz daha düştü ancak Bekir Akdemir cephesinden sesler yükselmeye devam etti. Bekir Akdemir listesinde yer alan bir kişi; 'Fatih Özgökçen Bey'in geçmiş dönemlerde de listelerinde Konyaspor delegesi olmayan isimler yer alıyordu' cümlesini kullandı. Bu sözlerin ardından mikrofonu eline alan Başkan Özgökçen, böyle bir durumun olmadığını açıkladı. İşte Özgökçen'in olayları yatıştırdığı anlar..

HABER - VİDEO: HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi