Konyaspor evinde 3 puanı hatırlamak istiyor!

Konyaspor evinde 3 puanı hatırlamak istiyor!
Konyaspor, sezonun başında kritik karşılaşmadan birine çıkacak. Yeşil-beyazlılar ligin 9.haftasında bugün evinde Pendikspor’u konuk edecek.

Konyaspor, sezonun başında kritik karşılaşmadan birine çıkacak. Yeşil-beyazlılar ligin 9.haftasında bugün evinde Pendikspor’u konuk edecek. Çıktığı son 4 karşılaşmadan galibiyet çıkartamayan Ana dolu Kartalı, bugün kazanarak yeniden galibiyeti hatırlamak istiyor.

Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 9.haftasında bugün saat 16’da MEDAŞ Konya Büyükşehir Stadyumunda Siltaş Yapı Pendikspor’u konuk edecek. Mili ara öncesinde oynadığı 4 lig maçında da galip gelemeyen yeşil-beyazlılar bugün kazanıp kara bulutları dağıtmak istiyor. Zorlu karşılaşmada Çağdaş Altay düdük çalacak. Altay’ın yardımcılıklarını Murat Altan ve Emrah Ünal yapacak.

3 Puanı Hatırlayalım

Milli ara öncesinde çıktığı son 4 karşılaşmada Çaykur Rizespor, Beşiktaş ve Hatayspor’a mağlup olan Konyaspor, MKE Ankaragücü ile berabere kalmıştı. Son 4 karşılaşmadan da 3 puan çıkartamayan yeşil-beyazlılar ligin güçsüz ekiplerinde Pendikspor’u mağlup edip 3 puanı yeniden hatırlamak istiyor.

Tek eksik Muhammet

Konyaspor’da zorlu karşılaşma öncesinde tek eksik oyuncu Muhammet Demir. Muhammet’in dışında sakatlıklarını tamamen atlatan Bruno Paz ve Yunus Mallı’nın yanında cezasını tamamlayan Oğulcan Ülgün yeniden kadroya dönecek. Milli arada tamamen hazır hale gelen Gökhan Töre’nin de 65-60 dakika sahada süre alabilecek duruma geldiği belirtildi. Öte yandan Milli takımlarından dönen Sokol Cikalleshi ve Alexandru Cicaldau’da bugün kadrodaki yerlerini alabilecekler.

İdeal 11’e devam

Konyaspor, bugün oynayacağı Pendikspor maçında sahaya alışık olduğu diziliş ve kadro ile çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç maçta 3’lü savunmayı deneyen Stanojevic, bugün 4’lü savunma ile sahaya çıkacak. Yeşil-beyazlılar; Bernardoni, Ahmet, Adil, Calvo, Guilherme, Soner, Paz, Cicaldau, Prip, Moreno ve Cikalleshi 11’i ile maça çıkacak. - HALİL YILMAZER

Kaynak:Konya'nın Sesi