Konyaspor Bosna'da galip

Konyaspor Bosna'da galip
Arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek’te çıktığı dostluk maçında Zeljeznicar’ı 2-1 mağlup etti.

Arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek’te çıktığı dostluk maçında Zeljeznicar’ı 2-1 mağlup etti

Dünya Kupası nedeniyle lige verilen arada çalışmalarına devam eden arabam.com Konyaspor, Bosna Hersek’te dostluk maçına çıktı. Yeşil-beyazlı kulüp, kardeş takımlarından Zeljeznicar ile karşılaştı.

Grbavica Stadı'nda dostluk havasında geçen maç öncesinde taraftarlara Türk ve Bosna Hersek bayrakları dağıtıldı. Konyaspor’da kaptan Ibrahim Sehic ve Amir Hadziahmetovic, eski kulüplerine karşı oynarken taraftarlar tarafından uzun süre alkış aldı. Maçı Konya’dan Bosna Hersek’e giden yaklaşık 150 kişilik heyet de izledi.

Maça hızlı başlayan Anadolu Kartalı, 8. dakikada Ikpeazu’nun golüyle 1-0 öne geçerken, 11. dakikada Pavicic ile farkı ikiye çıkardı ve skor bir anda 2-0 yaptı. Bosna Hersek ekibi, 21. dakikada Hajdarevic ile farkı bire düşürdü. Konyaspor, ilk yarıyı 2-1 önde tamamladı.

Teknik direktör İlhan Palut, ilk yarıda Boşnak oyuncular, Sehic ve Amir’i oyundan alarak alkışlattı.

İkinci yarıda tempo genel olarak düşüktü. Maçın ikinci 45 dakikasında gol sesi çıkmadı. İlhan Palut, genç oyunculara da şans verdi. Yedek ağırlıklı bir kadro ile mücadele veren Konyaspor, maçtan 2-1 galip ayrıldı.

Son düdüğün ardından da iki takım oyuncuları dostluk adına güzel görüntüler verdi.

Öte yandan dostluk maçı öncesi Başkan Fatih Özgökçen, Zeljeznicar Kulübü Başkanı Edıs Kovacevic’e maçın anısına plaket ve özel tablo hediye etti.