Konyaspor Basketbol'dan müthiş galibiyet!

Konyaspor Basketbol'dan müthiş galibiyet!
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin 14.haftasında evinde Sigortam.Net’i konuk etti. Yeşil-beyazlılar güçlü rakibi 83-82 mağlup etmeyi başardı.

Konyaspor Basketbol, Türkiye Basketbol Ligi’nin 14.haftasında evinde Sigortam.Net’i konuk etti.

Güçlü rakibine karşı oldukça iyi savunma yapan Konyaspor Basketbol, ilk çeyreği 14-16 geride kapattı. İkinci çeyreğin ilk bölümünde oyundan biraz düşse de son dakikalarda toparlanan temsilcimiz Myles Mack’in son saniye basketi ile soyunma odasına 31-31 eşitlikle gitmeyi başardı.

Yeşil-beyazlılar üçüncü çeyrekte ise harikulade oyun ortaya koydu. Hücumda olduk organize hücum eden temsilcimiz savunmada aynı etkiyi gösteremedi. Üçüncü çeyrekte rakip potada 26 sayı bulan Konyaspor Basketbol rakibine 26 sayı şansı verdi. Üçüncü çeyrekte de yine eşitlik devam etti ve son 10 dakikaya 57-57 beraberlikle gidildi.

Temsilcimiz son çeyreğe 7-0’lık seri ile başladı ve maçtaki kendi adına en büyük farkı oluşturdu. Konyaspor, bitime 08.15 kala 67-60 öne geçti. Hücumda üretmeye devam eden temsilcimiz Myles Mack’in sayılarıyla aradaki farkı korudu. Bitime 04.00 kala skor 78-71’e geldi ve konuk takım molası geldi. Mola dönüşü 7-0’lık seri yakalayan Sigortam.Net birime 01.32 kala skoru 78-78’e getirdi ve koç Emrah Benli molası geldi. Konyaspor karşılaşmayı 83-82 kazandı ve bu sezonki 8.galibiyetini elde etti.

Konyaspor'da Myles Mack 31 sayı, Merthan Mutlu 21 sayı, Mert Çevik ve Marlon Johnson 10'ar sayı ile maçı tamamladı.

Konyaspor Basketbol, 15.hafta karşılaşmasında İstanbul ekibi Pizza Lazza Harem’e konuk olacak. ABDİL EMİROĞLU