Konyaspor Basketbol evinde galibiyet peşinde!

Konyaspor Basketbol evinde galibiyet peşinde!
 Muhabir
Konyaspor Basketbol, 16. hafta maçında yarın evinde Çayırova Belediyesi ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı ekip, ligdeki 10. galibiyetini almayı hedefliyor

Başarılı bir sezon geçiren Konyaspor Basketbol, sahasında Çayırova Belediyesi ile karşılaşacak. Yeşil-beyazlı takım, bugün yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak. Ligdeki son iki maçında Sigortam.net ve Haremspor’u mağlup eden Dev Kartallar, haftaya 9 galibiyet ve 6 yenilgiyle 5. sırada giriyor. Play-off’taki saha avantajı için 5. sıradaki yerini korumak isteyen temsilcimiz, Kocaeli ekibi karşısında hata yapmak istemiyor.

Çayıorva 6 galibiyette

Ligin yeni ekiplerinden Çayırova Belediyesi, lige çok önemli isimleri kadrosuna katarak başladı. Kocaeli ekibi, 6 galibiyet ve 9 yenilgiyle ligde averajla 12. sırada yer alıyor. Konuk takım, üst üste aldığı yenilgilerin ardından hem koç değişikliği yaptı hem de iki yabancı oyuncusunu değiştirdi. Kadrosuna kısa yabancılar olarak son iki sezon Süper Lig’e yükselme sevinci yaşayan Diante Watkins ve geçen sezon Avrupa kupası oynayan Phil Grene gibi yıldız isimleri ekledi. Çayırova Belediyesi’nde takım başına da koç olarak Enes Akdilek getirildi.

Kayseri maçının hemen ardından başlayacak

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak maç yarın saat 15.45’te başlayacak. Zorlu mücadelede Yücel Çilingir, Yasin Kahraman ve Atakan Kaymak hakem üçlüsü düdük çalacak. Karşılaşma TBF TV’nin YouTube adresinden ekranlara gelecek. 20 TL’den satılacak maç biletleri salon gişesinden satılacak. Futbolda saat 13.30’da oynanacak Kayserispor maçından ötürü basketbol maçında salonun büyük kısmının dolması bekleniyor.