Konyaspor Başkanını Seçecek!

Konyaspor Başkanını Seçecek!
 S.Yazı İşleri Müdürü
TÜMOSAN Konyaspor’da İkinci Olağanüstü Kongre bugün gerçekleşecek. Saat 14’de RAMADA Otel’de gerçekleşecek Kongrede Ömer Korkmaz ve Bekir Akdemir başkanlık için yarışacak.

Konyaspor yönetimi 5 Kasım Pazar günü oynanan ve 1-1 sonuçlanan Fatih Karagümrük maçının ardından 20 Kasım tarihinde Olağanüstü Kongre yapılacağı bildirilmişti. 20 Kasım Pazartesi RAMADA Otel’de saat 14’te başlaması planlanan Genel Kurul yeterli çoğunluğun sağlanamadığı için gerçekleşmemişti. Genel Kurul'un ikincisi bugün gerçekleştirilecek.

50+1 şartı yok!

20 Kasım'daki Genel Kurul’a ise 89 Konyaspor delegesi katılmıştı. Konyaspor’un 867 delegesi bulunuyor. Çoğunluk sağlanması için ise 435 delege ihtiyaç vardı. Bugün yapılacak olan 2.Genel Kurul’da ise yüzde 50+1 çoğunluğu aranmayacak. Genel Kurula katılan delegeler eski yönetimi ibra edecek/etmeyecek ve yeni yönetimi seçimini yapacak.

Akdemir: Geri çekilmemiz söz konusu değil

Bugün yapılacak olan seçimde başkan adaylığını açıklayan iki resmi aday var. Perşembe günü başkan adaylığını açıklayan Bekir Akdemir, Konya’nın Sesi’ne yaptığı açıklamada; “Biz bir yola çıktık ve bu yoldan geri dönmeyi düşünmüyoruz. Adaylığımızı geri çekmemiz gibi bir durum söz konusu değil” dedi.

Korkmaz: Konyaspor’u ayağa kaldıracağız

Ömer Korkmaz ise başkanlık adaylığı sırasında yaptığı açıklamada; “Camianın desteği olmadan bunun olmayacağının farkındayız. Basını, taraftarı ve camiasıyla hep birlikte destek olacağımız bir dönemdeyiz. Süreç zor olduğu için Konyaspor’a yönetim kurulu oluşturmak bizim adımıza çok zor. Sadece yönetici ararken bizim yanımızda dursun diyerek bir yönetim kurulu oluşturmaya çalışmıyoruz” dedi. Spor Servisi

Kaynak:Konya'nın Sesi