Konyaspor Akademide işler yolunda

Konyaspor Akademide işler yolunda
Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gelişim Liglerinde heyecan devam ediyor. Konyaspor Akademi takımları U19, U17, U16 ve U15 haftayı yenilgisiz kapattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Gelişim Liglerinde heyecan devam ediyor. Konyaspor Akademi takımları U19, U17, U16 ve U15 haftayı yenilgisiz kapattı.

U19 Beşiktaş’ı elinden kaçırdı

Konyaspor U19, Elit Akademi Ligi 8. hafta karşılaşmasında deplasmanda Beşiktaş ile 2-2 berabere kaldı. Yeşil-beyazlılar Ata Berk Karababa ve Ahmet Karademir’in golleriyle mücadeleden 2-2 beraberlikle ayrıldı. Konyaspor bu sonuçla 14 puanla haftayı 5. sırada kapattı. Grupta Antalyaspor 17 puanla lider durumda bulunuyor. Ömer Ayçiçek’in öğrencileri ligin 9. haftasında Bursaspor’u konuk edecek.

Hatay’da önemli 1 puan

Konyaspor U17, TFF U17 Elit A Ligi 1. Grup 6. hafta mücadelesinde Hatayspor ile 3-3 berabere kaldı. Kırıkhan İlçe Stadı’nda oynanan maçta yeşil-beyazlıların gollerini Şahin Alakuş, Mesutcan Nakaş, Hamza Selen kaydetti. Yeşil-beyazlılar bu sonuçla haftayı 11 puanla 4. sırada kapattı. Grupta Galatasaray 15 puanla lider durumda bulunuyor. Fatih Başak’ın öğrencileri bu hafta lider Galatasaray’ı ağırlayacak.

U16’da liderlik devam ediyor

Konyaspor U16, TFF U16 Ligi 6. Grup 6. hafta maçında evinde Keçiörengücü’nü 2-0 mağlup etti. Bu sonuçla puanını 15’e çıkaran yeşil-beyazlılar, grupta liderliğini devam ettirdi. Servet Atun’un öğrencileri ilk devrenin son maçında 15 puana sahip bir başka ekip MKE Ankaragücü’ne konuk olacak. 8 takımın yer aldığı grupta sezon 3 devre halinde oynanacak.

U15’te yeni lider Konyaspor

Konyaspor U15, TFF U15 Ligi 6. Grup 6. hafta maçında deplasmanda Boluspor’u 1-0 mağlup etti. Bu sonuçla 5’te 5 yaparak puanını 15’e çıkaran yeşil-beyazlılar, averajla liderlik koltuğuna oturdu. Muharrem Aydın’ın öğrencileri bu hafta Ankaraspor’u konuk edecek.