Hasreti Dindirelim

Hasreti Dindirelim
Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 3 maçtır galibiyete hasret durumda. Anadolu Kartalı’nda hedef cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçıyla galibiyet hasretine son vermek.

Arabam.com Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’de 3 maçtır galibiyete hasret durumda. Anadolu Kartalı’nda hedef cumartesi günü oynanacak Kasımpaşa maçıyla galibiyet hasretine son vermek.

3 maçtır galibiyete hasret

Spor Toto Süper Lig’e oldukça iyi bir başlangıç yapan Arabam.com Konyaspor, 6.haftayı lider kapatarak, 7 haftada oynayacağı Galatasaray maçına lider olarak çıkmıştı. Sezonun ilk 6 haftasında 14 puan toplayan Anadolu Kartalı son oynadığı 3 karşılaşmada yalnızca 2 puan toplayabildi ve galibiyet elde edemedi. Yeşil-beyazlılar ligin 12.haftasında 29 Ekim cumartesi günü evinde Kasımpaşa’ya ağırlayacak. Konyaspor, bu maçı kazanarak galibiyet hasretine son vermek istiyor.

Son galibiyet 2 Ekim

Son galibiyetini 2 Ekim’de evinde oynadığı Ümraniyespor karşılaşmasında alan yeşil-beyazlılar oynadığı son 3 maçta 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Antalya deplasmanından 1 puanı 90+6’da alan Konyaspor, evinde Gaziantep FK’ya 1-0 mağlup olmuştu. Ligdeki son maçında ise Adana Demirspor deplasmanından 1-1’lik sonuçla döndü. Konyaspor ligin ilk 2 haftasında da iki maçtan beraberlikle ayrılmıştı.

Geçen sezon benzer durumlar olmuştu

2021-2022 sezonunun 5 ile 9. haftaları arasında çıktığı 5 maçta 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Konyaspor 5 maçlık galibiyet hasreti çekmişti. Konyaspor, sonrasında oynadığı 4 maçı da kazanarak kötü tabloyu iyiye çevirmişti. Konyaspor 2021-2022 sezonunun 2.yarısında da 24 ile 27.haftalar arasında oynadığı 4 maçta 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak şampiyonluk yarışında yara almıştı.

Kasımpaşa formsuz

Konyaspor’un 12.haftada evinde ağırlayacağı İstanbul temsilcisi Kasımpaşa’da oldukça formsuz. Mavi-beyazlılar son oynadığı 3 maçta 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı. Lige kötü başlayan İstanbul temsilcisi ilk 3 maçında 3 mağlubiyet yaşamıştı. Daha sonrasında toparlayan Kasımpaşa, 5 maçta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet almıştı. 11 maçta 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Kasımpaşa 12 puanı hanesine yazdırmayı başardı. HALİL YILMAZER