Hakan Keleş, Konyaspor'un başında altıncı lig maçına çıkacak!

Hakan Keleş, Konyaspor'un başında altıncı lig maçına çıkacak!
 S.Yazı İşleri Müdürü
Hakan Keleş, Konyaspor’un başında Sivasspor karşısında 6.lig karşılaşmasına çıkmaya hazırlanıyor.

Hakan Keleş ilk 5 maçında 2 mağlubiyet, 2 beraberlik ve 1 galibiyet elde ederek 5 puan toplamıştı. 51 yaşındaki çalıştırıcı, 2 kupa maçından da galip ayrılmayı başarmıştı.

Sivasspor maçını kazanmak istediklerini belirten Hakan Keleş; “Sivasspor maçımızın hazırlıkları sürüyor. Bizim için çok önemli karşılaşma. Çünkü iyi bir gidişatımız var bunu taçlandırmak istiyoruz. Zor maç olacak, Sivasspor deplasmanlarda özellikle iyi oynayan bir takım. Üç galibiyet aldılar bunun üçünü de deplasman maçlarında elde ettiler. İyi bir gidişatımız var, bunu devam ettirmek için iyi olacağını düşünüyorum. Sivasspor maçı zor olacak ama kazanan taraf biz olmak istiyoruz” dedi.

Tek eksiğimiz seyircimiz

Sivasspor maçı için taraftarlara çağrıda bulunan Keleş; “Yönetim ve futbolcular olarak elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, iyi hazırlanmaya çalışıyoruz. Burada tek eksiğimiz seyircimiz. Seyircimizi de bu maça bekliyoruz. Çünkü onlara ihtiyacımız olacak. İyi sonuçlar aldıkça tribünleri dolduracaklar buna inanıyorum, bu maçta da onlara inanılmaz şekilde ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.