Galatasaray'ı en son Hakan Keleş'in takımı mağlup etmişti!

Galatasaray'ı en son Hakan Keleş'in takımı mağlup etmişti!
 Muhabir
Galatasaray Süper Lig'de evindeki son mağlubiyetini 13 Ağustos 2022'de Hakan Keleş'in Giresunspor'una karşı yaşamıştı.

Konyaspor, Süper Lig'in 19.haftasında deplasmanda Galatasaray ile karşılaşacak. 7 Ocak pazar günü RAMS Park'ta oynanacak karşılaşma saat 19'dabaşlayacak.

Süper Lig'de Galatasaray'ı iç sahada en son mağlup eden teknik direktör Hakan Keleş

Galatasaray Süper Lig'de evindeki son mağlubiyetini 13 Ağustos 2022'de Hakan Keleş'in Giresunspor'una karşı yaşamıştı.

Karadeniz ekibi maçı Sainz'in golüyle 0-1 kazanmıştı. Galatasaray o karşılaşmadan bu yana evinde çıktığı 25 maçta 23 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Öte yandan Konyaspor, geçe sezon iç sahada Galatasaray'ı 2-1 mağlup etmiş ve İstanbul ekibinin 14 maçlık galibiyet serisine son vermeyi başarmıştı.

Sivasspor'un başında Galatasaray ve Beşiktaş'ı mağlup etti

Sivasspor'da görev yaparken Galatasaray ve Beşiktaş'a karşı 2'şer Fenerbahçe ile de 1'er maçta karşı karşıya geldi. Toplam çıktığı 5 maçta Galatasaray'ı ve Beşiktaş'ı 1'er kez mağlup etmeyi başaran Keleş'in takımı geriden kalan 3 maçı kaybetti. Hakan Keleş, Giresunspor teknik direktörlük kariyerinde ise 3 İstanbul takımı ile toplam 9 karşılaşma oynadı. Keleş, 3'er kez karşılaştığı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından 2'şer mağlubiyet ve 1'er galibiyet elde etti.

Hiçbir maçı kazanmak kolay değil

Arka arkaya hem Galatasaray hem de Fenerbahçe maçlarına çıkacaklarını ifade eden Hakan Keleş; "Bu sezon Fenerbahçe ve Galatasaray kadro kalitesi olarak diğer takımlara nazaran biraz daha üst seviyede. Sivasspor’u çalıştırırken de Galatasaray ve Beşiktaş’a karşı galibiyetler almıştık. Giresunspor’da çalışırken almıştık. O dönem farklıydı. Her maçı kazanmak için mücadele edeceğiz ama bu seneki kadroları çok daha güçlü olduğu için biraz daha sıkıntılar çekeceğiz ama kolay değil. Hiçbir maçı kazanmak kolay değil. Moral motivasyonumuz konsantrasyonunuz üst seviye olduğu sürece inşallah iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum" dedi.