Erbaaspor, Konyaspor karşısında sürpriz peşinde!

Erbaaspor, Konyaspor karşısında sürpriz peşinde!
 Muhabir
Tümosan Konyaspor ile Merkür Jet Erbaaspor, Türkiye Kupası 3.turunda bugün Konya'da karşı karşıya gelecek. Tokat ekibi, Konyaspor karşısında sürpriz peşinde.

3.Lig 3.Grupta 1922 Konyaspor ile aynı grupta yer alan Tokat ekibi Erbaaspor, Konyaspor’un formsuz döneminden yararlanmak istiyor. Ligde çıktığı 8 maç sonunda 5 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Tokat ekibi, 18 gol atarken kalesinde yalnızca 6 gol gördü.

Ziraat Türkiye Kupası’na 1.Turda başlayan mavi-beyazlılar Fatsa Belediyespor’u, 2.Tur’da ise Eynesil Belediyespor’u mağlup ederek 3.Tura yükselmeyi başardı.

Pazartesi Konya’ya geldiler

Erbaaspor, hafta sonu oynadığı Bornova 1877 maçının ardından Tokat’a gitmek yerine Konya’ya geldi. Konya’da bir otele yerleşen Erbaaspor, hazırlıklarını Konyaspor’un Kayacık Tesislerinde sürdürdü ve bu maça Konya’da hazırlandı. Oldukça motive görüntü çizen mavi-beyazlılar maçın ardından Tokat’a dönecek ve Tepecikspor maçının hazırlıklarına başlayacak.

Tecrübeli ve genç oyunculardan oluşuyor

Erbaaspor’un kadrosunda hem genç hem de tecrübeli isimler dikkat çekiyor. Erdi Bakırcı, Çağrı Bülbül, Erçin Ilgaz, İbrahim Konuksever Mehmet Tosun gibi 1. Ve 2.lig tecrübesi yaşayan isimlerin yanı sıra Oğuzhan Dertli, Mahmut Sarıhasan, Görkem Can Güner gibi genç oyuncularda bulunuyor. Takımın gol yükünü ise 28 yaşındaki Tayyib Kanarya ve 23 yaşındaki İbrahim Kaya çekiyor. 1922 Konyaspor karşısında 3 gol atan Tayyib, 7 gole ulaşmış durumda. İbrahim ise 6 gollük katkı yaptı. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: