Dev Kartalların rakibi Kağıtspor

Dev Kartalların rakibi Kağıtspor
 S.Yazı İşleri Müdürü
Konyaspor Basketbol, Basketbol 1. Ligi’nde 8.hafta maçında yarın evinde Kocaeli Büyükşehir Kağıtspor ile karşılaşacak. Son 2 maçından 2 galibiyet çıkartan yeşil-beyazlılar 3’te 3 peşinde.

Dev Kartallar, bugün öğleden sonra yapacağı antrenmanla çalışmalarını tamamlayacak. Temsilcimizde hafta içi sözleşme imzalanan 24 yaşındaki oyun kurucu Arda Erdoğan, şans verilmesi halinde forma giyebilecek. Konyaspor, 4 galibiyet ve 3 yenilgiyle haftaya averajla 7. sırada girdi. Ligde son iki maçını kazanan Konyaspor, yarınki maçı kazanarak 3’te 3 için parkeye çıkacak. İyi bir çıkış yakalayan temsilcimizde maç öncesi moraller de üst seviyede.

Kağıtspor formda!

Başantrenörlüğünü Konya basketboluna yıllarca oyuncu ve antrenör olarak hizmet eden Murat Yolcu’nun çalıştırdığı Kocaeli ekibi de Konya’da 3’te 3 yapmak istiyor. Sezona kötü başlayan ve ilk 5 maçını kaybeden konuk takım, son iki maçını kazanarak kötü gidişatına son verdi.

Maç 15.45’te!

Selçuklu Belediyesi Spor Salonu’nda oynanacak karşılaşma yarın saat 15.45’te başlayacak. Maçta İbrahim Altıntaş, Abdullah Koputan ve Hüseyin Çamcı hakem üçlüsü düdük çalacak. Mücadele TBF TV’nin YouTube adresinden canlı yayımlanacak. İki takım son olarak 2021-2022 sezonunda karşılaşmıştı. Dev Kartallar, hem evinde hem de deplasmanda rakibini mağlup etmişti. Spor Servisi

Kaynak: