Dev Kartallar 3’te 3 peşinde

Dev Kartallar 3’te 3 peşinde
Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 3. hafta heyecanı başlıyor. Sezona 2’de 2 ile başlayan AYOS Konyaspor yarın deplasmanda Fenerbahçe Beko ile karşılaşacak.

Yarın saat 18.00’da

Yeşil-beyazlı ekip, zorlu mücadelenin Konya hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sonlandırdı. Dev Kartallar, bugün İstanbul’a hareket edecek ve maçın taktik çalışmasını maçın oynanacağı Ülker Spor ve Etkinlik Spor Salonu’nda yapacak. Pazar günü oynanacak karşılaşma saat 18.00’de başlayacak. Mücadelenin hakemleri de açıklandı. Türkiye Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmada Yener Yılmaz, Fatih Güler ve Berk Kurtulmuş hakem üçlüsü düdük çalacak.

Sulaimon döndü

AYOS Konyaspor Basketbol’da sakatlığı tamamen geçen Rasheed Sulaimon Fenerbahçe BEKO karşısında süre alabilecek. TOFAŞ maçında sakatlanan Mert Gizir ise bu karşılaşmada takımdaki yerini alamayacak. Yerli rotasyonunda mükemmel bir sezon başlangıcı yakalayan Konyaspor, yabancı oyuncuları Jordan Morgan, Alex Perez, Jarell Eddie, Kristijan Nikolov ve Roko Badzim’in de sezona iyi başlamasıyla zorlu karşılaşmada sürpriz yapıp ligde 3’te 3 yapmak istiyor.

Fenerbahçe formda

Fenerbahçe BEKO ise aynı Konyaspor gibi sezonu 2’de 2 ile geçti. Sarı lacivertliler ilk maçta Bahçeehir Koleji’ni 78-72, ikinci maçta ise ONVO Büyükçekmece’yi 80-85 mağlup etmeyi başardı. Euroleague’de de sezonu galibiyetle açan Fenerbahçe ilk maçında Almanya temsilcisi Bayern Münih’i 62-74 mağlup etmişti. Fenerbahçe dün oynadığı Maccabi Tel Aviv’i de 86-71’i mağlup etti.