Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: Konya'ya keyifli bir futbol oynamaya gideceğiz

Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir: Konya'ya keyifli bir futbol oynamaya gideceğiz
Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında TFF 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor ile karşılaşacak. Ege temsilcisinden karşılaşmaya ilişkin ilk demeç geldi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Konya'ya keyifli futbol oynamak için geleceklerini ifade etti.

Konyaspor, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur maçında Dünya Kupası sonrasında TFF 1.Lig ekiplerinden Bodrumspor ile karşılaşacak.

Ege temsilcisinden karşılaşmaya ilişkin ilk demeç geldi. Teknik Direktör İsmet Taşdemir, Konya'ya keyifli futbol oynamak için geleceklerini ifade etti.

TFF 1.lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Bodrumspor hafta sonu oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör İsmet Taşdemir hem lig hem de Ziraat Türkiye Kupası 5.turunda oynayacakları Arabam.com Konyaspor maçı ile ilgili açıklamalar yaptı.

Ziraat Türkiye Kupası'yla ilgili değerlendirme yapan Taşdemir, "Kupada oynamak ve turu geçmek güzel. Orada uzun süre oynatmadığımız arkadaşlarımıza forma vermek istiyoruz. Altınordu maçında bize turu getirdiler. Konyaspor güçlü, Süper Lig'de doğru oynayan takımlardan bir tanesi. Zor bir maç olacak. Biz keyifli bir futbol oynamaya gideceğiz." diye konuştu.