Başkan Korkmaz, yapılan görüşmelerin perde arkasını anlattı!

Başkan Korkmaz, yapılan görüşmelerin perde arkasını anlattı!
Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, göreve gelmesinin ardından şehirde ve Ankara'da yaptığı görüşmelerin perde arkasını anlattı.

Konyaspor Başkanı Ömer Korkmaz, göreve gelmesinin ardından şehirde ve Ankara'da yaptığı görüşmelerin perde arkasını anlattı.

Kon Tv'ye katıldığı canlı yayında önemli mesajlar veren ve açıklamalar yapan Başkan Korkmaz yaptığı ziyaretlerden de bahsetti.

Manevi olarak desteğe ihtiyacımız var

Konya'daki yaptığı ziyaretlerden bahseden Ömer Korkmaz; "Yaptığımız ziyaretler aslında rutin işler. Şehirdeki abilerimizi, STK Başkanlarımızı, Valimizi, Büyükşehir Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerde daha çok maddi konulardan ziyade bizim taleplerimiz manevi olarak desteğe ihtiyacımız var. Her ortamda konuşulan bir Konyaspor var, bu sadece konuşulsun istemiyoruz. Bu kulüp için herkesin neler yapabileceğini düşünsün istedik. Bu tüm camianın düşünmesini istiyoruz aslında. Taraftarlarımız, tüm Konyalılar. Kulüpte her gün 1 tane nöbetçi yönetim kurulu üyemiz var. Aklına fikir, gelen projesi olan dilediği gibi randevu alıp kulübümüze gelebilir. Daha geniş ortamlara yaymak istiyoruz. Daha başka projelerimiz de var ancak kulüpte sportif ve mali sorunlardan dolayı bu noktalara çok odaklanamıyoruz" dedi.

Yoğun gündemleri arasında Konya’yı ve Konyaspor’u takip etmeleri beni mutlu etti

Siyasi partilerin Konya Milletvekilleri ile görüşen Korkmaz yaptığı açıklamada; "Sayın milletvekillerimizi ziyaret ederken onlara rica ettim birlikte daha güçlü olacağımızı düşünerek sonuçta tüm parti milletvekillerimiz Konya milletvekili. İşin siyasi tarafına bakmadan Konya milletvekillerimizle bir araya gelmek istedik. Onlarda bizi kırmadılar, çok güzel karşıladılar. Güzel sohbet ettik. Konya’yı ve Konyaspor’u ne kadar dertlendiklerini gördük. Bakanlarımızı ziyaret ettik. 45 yaşındayım, daha önce bir Bakanlığa gitmiş bir insan değilim. Buralarda çok bulunmadım. Gittiğimde çok gururlandım, hemşerilerimizden, yaptıkları güzel işlerden. Çok ta mutlu oldum. Yoğun gündemleri arasında Konya’yı ve Konyaspor’u takip etmeleri beni mutlu etti. Kulübümüzün durumlarından ve yaşadığımız sıkıntılardan bahsettik. Bu konularda yardımcı olmak için uğraşacaklarını bize söylediler. Umarım bir dönüş olur. Bakanlarımızın ilgisini gördüm. Güzel görüşmeler oldu" ifadelerini kullandı.

Doğru hamleler yapmak istiyorum

Göreve gelmesinin ardından iki tribün lideri ile bir araya gelen Başkan Ömer Korkmaz, bu görüşmeyi de şöyle açıkladı; "Temel mottomuz birlik ve beraberlik. Bir arada güçlüyüz. Camianın içinden geldiğim için sorunları çözmek adına doğru hamleler yapmak istiyorum. Uzun zamandır İbrahim Apalı ve Ertan Soğancı kardeşlerimiz arasında bir sorun varmış gibi konuşuluyordu. Devamında bu tribünlere de yansıdı. Beni rahatsız eden konu bu gerginlik sosyal medyada tartışma haline gelip taraftarlarında maça daha az geldiğini düşündüm. Küslük ve dargınlık olmadığını anlatmak adına davet ettik. Aralarında herhangi bir soru olmadığını birlikte konuştuk. Bundan sonra daha verimli hale nasıl getireceğimizi konuşarak tokalaştık" açıklamalarını yaptı.

Kaynak: