Başkan Fatih Özgökçen Konyaspor'a veda ediyor!

Başkan Fatih Özgökçen Konyaspor'a veda ediyor!
 Muhabir
5 Haziran 2021 tarihinde Konyaspor’un Başkanlık koltuğuna oturan Fatih Özgökçen, aradan geçen 2,5 yılın ardından bugün son kez Konyaspor Başkanı olarak stadyumdaki yerini alacak.

Tümosan Konyaspor, bugün ligin 12.haftasında Trabzonspor’a konuk olacak. Bu karşılaşma Kulüp Başkanı Fatih Özgökçen için özel bir anlam taşıyor. 20 Kasım’da yapılacak Olağanüstü Genel Kurul’da başkanlığı bırakmaya hazırlanan Özgökçen, son kez Konyaspor Başkanı olarak stadyumdaki yerini alacak. 5 Haziran 2021 tarihinde Konyaspor’daki görevine başlayan 46 yaşındaki Özgökçen ilk maçında 16 Ağustos 2021’de Sivasspor karşı galibiyet yaşamıştı.

86. Maçını Görecek

Konyaspor'a görev aldığı günden bu yana 85 lig, 4 Avrupa Kupası Elemeleri ve 6 Türkiye Kupası maçı olmak üzere 95 karşılaşma gördü. Başkan Özgökçen yönetiminde Konyaspor ligdeki 85 karşılaşmada 34 galibiyet, 24 mağlubiyet ve 27 beraberlik elde etti. 6 Türkiye Kupası maçında 4 galibiyet ve 2 mağlubiyet yaşadı. Konyaspor'un başında 4 Avrupa Kupası maçı göre Özgökçen bu karşılaşmalarda da 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Özgökçen, 86 kez Konyaspor Başkanı olarak Stadyumdaki yerini alacak. ABDİL EMİROĞLU

Kaynak: