1922 Konyaspor’un rakibi Şile

1922 Konyaspor’un rakibi Şile
Oynadığı son 3 maçta galibiyet çıkartamayan ve 1 puan elde eden 1922 Konyaspor ligin ilk yarısındaki son iç saha maçına yarın evinde çıkacak.

Oynadığı son 3 maçta galibiyet çıkartamayan ve 1 puan elde eden 1922 Konyaspor ligin ilk yarısındaki son iç saha maçına yarın evinde çıkacak.

Saat 14.00’da başlayacak

TFF 3.Liğ 1.Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor 15.hafta evinde Edirnespor ile 1-1- berabere kalmıştı. Puanını 17’ye çıkartan Yavru Kartal ilk yarının son iç saha maçında 11 Aralık Pazar günü evinde Şile Yıldız Spor’u konuk edecek. Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumunda oynanacak karşılaşma saat 14.00’da başlayacak. Karşılaşmayı Malatya bölgesi hakemi Furkan Bakan yönetecek. Bakan’ın yardımcılıklarını Suat Fidan ve Adnan Akbulut yapacak. Maçta 4.hakem olarak Uğur Baydemir görev alacak.

İç sahada 8 puan

Bu sezon iç sahada 8, deplasmanda 7 maça çıkan 1922 Konyaspor deplasmanda daha iyi performans gösterdi. İç sahada çıktığı 8 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alan yeşil-beyazlılar deplasmanda çıktığı 7 karşılaşmada ise 3 galibiyet ve 4 mağlubiyetle 9 puan topladı. Yavru Kartal bu sezon deplasmanda oynadığı Eskişehirspor, Çatalcaspor ve Elazığspor karşılaşmalarından üç puan çıkartmasını bilmişti. Konyaspor, evinde oynadığı son maçta Edirnespor ile 1-1 berabere kalmıştı. Yavru Kartal bu maçın sonrasında ilk yarının son maçında Hacettepe 1945 deplasmana gidecek ve ligin ilk yarısını tamamlayacak.

Şile Yıldız deplasmanda nasıl oynaması gerektiğini biliyor

Hafta sonu Konya’da son derece tecrübeli bir takımla karşılaşacaklarını ifade eden Çankaya, “Şile takımı, sezon başında play-off hedefiyle kurulmuştu. Kadrolarında tecrübeli oyuncular var ancak ritim yakalayamadıkları için istedikleri yere gelememişler. Son derece tehlikeli bir rakibimiz var karşımızda. Oyun sistemleri ve takım savunmaları oldukça güçlü. Deplasmanda nasıl oynayacaklarını çok iyi biliyorlar. Ligdeki önemli takımlara karşı puan çıkartmış bir ekip. Deplasmanda zor yenilen bir takım. Ligde 8 beraberlikleri var. Bizi maç içerisinde uyutmalarına müsaade etmek istemiyoruz. Geçen haftaki gibi taraftar desteğini de yanımıza alarak galibiyete ulaşmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

Şile ateş hattında

2 galibiyet ile ligin en az galibiyet elde eden 3 takımından biri olan Şile Yıldız Spor 8 beraberlikle ligin en fazla beraberlik elde eden takımı. 15 maçta 2 galibiyet, 8 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden İstanbul temsilcisi son maçında ligin üst sıralarını zorlayan Belediye Derincespor’u 1-0 mağlup etti. Topladığı 14 puanla küme düşme hattının hemen üzerinde bulunan İstanbul temsilcisi Derince karşılaşması öncesinde 14 maçta yalnızca 1 kez kazanabilmişti.