1922 Konyaspor'a huzur geldi!

1922 Konyaspor'a huzur geldi!
 İnternet Editörü
1922 Konyaspor’da yüzler gülüyor. Ligdeki ilk galibiyetinin ardından camiadan fazlasıyla destek bulan Yavru Kartal'a adeta huzur geldi.

Konyaspor Kulübü Başkanı Ömer Korkmaz’ın maçın ardından soyunma odasına inerek takıma yaptığı konuşma ve verdiği destek sözü Yavru Kartal’da büyük bir sevince neden oldu. 1922 Konyasporlu yöneticilerin Sivas galibiyetine verilen prime ek olarak Başkan Korkmaz da yönetim kurulu ile birlikte ekstra 5’er bin TL prim vereceğini açıklaması oyuncularda büyük sevinçle karşılandı.

Tezcan’dan önemli mesajlar!

Teknik heyet ve oyuncular geleceğe umutla bakarken, Konyaspor yönetiminin desteğiyle birlikte devre arasında yapılacak takviyelerle takımın güçlendirilmesi düşünülüyor. Başkan Fevzi Tezcan, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, “Uzun zamandır arzu ettiğimiz galibiyet ile tanışmak güzeldi. Aylardır emek çeken meşakkatli bir serüvene yelken açan her bir bireyin yüreğine sağlık. Güzel günler yakındır” ifadelerini kullandı. Tezcan'ı cuma günü yapılacak olan ertelenen kongrede yeniden aday olması ve başkanlığa devam etmesi bekleniyor.

Fatsa maçının hazırlığı başladı!

Öte yandan teknik direktör Bekir Mehtap yönetimindeki yeşil-beyazlı ekip, dün yaptığı antrenmanla 10 Aralık Pazar günü deplasmanda oynayacağı Fatsa Belediyesi maçının çalışmalarına başladı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Arda Mert Kalkan, Metehan Mollaoğlu, Aybars Tüfekci ve Yaşar Kavas takımdan ayrı çalıştı.

Kaynak: