Selçuklu Kongre Merkezi’nde haziran konserleri başlıyor!

Selçuklu Kongre Merkezi’nde haziran konserleri başlıyor!
 İnternet Editörü
Açıldığı günden beri 185 konsere ev sahipliği yapan ve 462 bin kişiyi ağırlayan Selçuklu Kongre Merkezi haziran ayında da konserlerin vazgeçilmez adresi olacak

Dünya standartlarında teknolojik altyapısı, deneyimli kadrosu ile şehrin kültür ve sanat hayatına önemli bir katkılar sağlamaya devam eden Selçuklu Kongre Merkezi’nde (SKM), haziran ayı da konserlerle dolu dolu geçecek.

“Yazın Enerjisi ve Sanatın Işıltısıyla Dolu Bir Ay!” mottosuyla haziran ayı takvimini yayınlayan Selçuklu Kongre Merkezi’nde ünlü sanatçıların konserleri yine unutulmaz dakikalar yaşatacak.

İşte Haziran Ayı Konser Takvimi:

MAXİMUM GENÇLİK FESTİVALİ - 4 HAZİRAN 2024

Hikayesinin peşinden koşan ve kültürle, sanatla, sporla, müzikle yaşayan gençler Maximum Gençlik Festivali’nde buluşacak.

Festival Akışı:

16.00 Kapı Açılış

18.45 Skapova

20.00 Sufle

21.00 Can Ozan

22.25 Adamlar

ADAMLAR

Rock müziğinin sevilen gruplarından Adamlar 4 Haziran’da İş Bankası Maximum Gençlik Festivali kapsamında SKM Açık Hava Sahnesi’nde konser verecek.

CAN OZAN

Türkçe pop müziğin sevilen vokallerinden Can Ozan şarkılarını sevenleri için söylemeye İş Bankası Maximum Gençlik Festivali’ne geliyor.

SUFLE

Sevilen parçaları ve sahne şovuyla Sufle Konyalı gençlerle festivalde buluşacak.

SKAPOVA

Türk Alternatif rock grubu olan Skapova, müzik dolu bir akşam için gençlerle buluşmaya geliyor.

Maximum Gençlik Festivali Bilet Fiyatları 354 lira olarak belirlendi. Biletler https://www.biletix.com/performance/35GF4/001/TURKIYE/tr adresinden temin edilecek.

LİVE FROM KONYA FEST - 5-6-7 HAZİRAN

Farklı müzik tarzlarından alanının starlarını aynı sahnede buluşturan "Live From Fest" serisi yeni sezonda şehrinize gelmeye devam ediyor.

Bayhan Müzik organizasyonuyla 5/6/7 Haziran 2024 tarihlerinde Konya Selçuklu Kongre Merkezi Açık Hava Sahnesi'nde gerçekleşecek olan "Live From Fest Konya" kapsamında rock, pop, alternatif ve rap/hip-hop dünyasından müzisyenler her yaştan genç ile buluşacak.

Festival Akışı:

5 Haziran 2024

Teoman

Vega

Melis Fis

Berk Baysal

6 Haziran 2024

Göksel

Madrigal

Çağan Şengül

Batu Akdeniz

7 Haziran 2024

Hadise

Gripin

Lil Zey

Gökcan Sanlıman

Live From Fest Bilet Fiyatları tek gün 500 lira, kombine 750 lira olarak belirlendi. Biletler https://www.passo.com.tr/tr/mekan/konya-selcuklu-kongre-merkezi-acikhava-sahnesi/268215 adresinden temin edilecek.

Kaynak:Konya'nın Sesi